Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Απαλλαγή Τσαμασλή-Ψωμιάδη για την υπόθεση του δρόμου

Απαλλάχτηκαν οι 26 κατηγορούμενοι μεταξύ των οποίων και ο τελών εν αργία αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Γιώργος Τσαμασλής για την υπόθεση που αφορούσε στο δρόμο Ωραιοκάστρου- Θεσσαλονίκης, καθώς έγινε δεκτή η πρόταση του Εισαγγελέα της έδρας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, Χαράλαμπου Μωυσίδη.

Κατηγορούμενοι ήταν επίσης ο περιφερειακός σύμβουλος Διονύσης Ψωμιάδης, ο πρώην νομάρχης Κώστας Παπαδόπουλος, νομαρχιακοί σύμβουλοι, στελέχη και υπάλληλοι της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης.
Ο Εισαγγελέας είχε προηγουμένως τονίσει ότι η ζημιά που υπέστη το δημόσιο είναι κάτω των 130.000 που ορίζει ο νόμος για τα κακουργήματα, ως εκ τούτου, τα αδικήματα είναι σε βαθμό πλημμελήματος κι έχουν παραγραφεί, λόγω παρέλευσης της πενταετίας. Γι' αυτό το λόγο ζήτησε και την απαλλαγή των κατηγορουμένων.
Δήλωση Τσαμασλή
Μετά την απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση του δρόμου του Ωραιοκάστρου, ο Γιώργος Τσαμασλής δήλωσε τα εξής:
«Το δικαστήριο με δικαίωσε και με παρέδωσε στην κοινωνία καθαρό και ξάστερο. Δεν με ενδιαφέρουν οι θέσεις, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να είμαι απέναντι στην κοινωνία καθαρός και τίμιος. Μένω προσηλωμένος στο καθήκον που μου ανέθεσαν οι Θεσσαλονικείς, οι οποίοι με τιμούν με την ψήφο τους για πολλά χρόνια και με αναδεικνύουν στις πρώτες θέσεις του νομαρχιακού και περιφερειακού συμβουλίου. Διαβεβαιώνω όλους ότι με την ίδια πυγμή, αγνά και καθαρά, θα συνεχίσω να εργάζομαι για το συμφέρον των συμπολιτών μου».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.