Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Εννέα -μέχρι στιγμής - οι υποψήφιοι δήμαρχοι στο Θερμαϊκό

Αναζητούνται άλλοι δύο για συγκρότηση.... ποδοσφαιρικής ομάδας!
Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι του προ τριημέρου σχολίου μας για τη σιγή σχετικά με τις υποψηφιότητες των προτιθέμενων να κατέβουν ως υποψήφιοι δήμαρχοι στο δήμο Θερμαϊκού και ξαφνικά, τις τελευταίες ώρες, εμφανίστηκε ένα μπαράζ εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Και δεν είναι ούτε ένας, ούτε δύο οι προαλειφόμενοι για το δημαρχιακό αξίωμα, αλλά… εννέα. Αναζητούνται άλλοι δύο υποψήφιοι για τη συγκρότηση ποδοσφαιρικής ομάδας!!

Έτσι, εκτός από το σημερινό δήμαρχο Θερμαϊκού κ. Γιάννη Αλεξανδρή, που δημόσια ανακοίνωσε σε τηλεοπτικές του εμφανίσεις ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος,  τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γιάννη Μαυρομάτη που από τώρα κλείνει υποψηφιότητες για το ψηφοδέλτιό του, και τον  αντιπεριφεριάρχη Θεσσαλονίκης κ. Γιώργο Τσαμασλή, που αφήνει ενοιχτή την πόρτα της υποψηφιότητάς του στο δήμο Θερμαϊκού, την πρόθεσή τους να είναι υποψήφιοι εκδήλωσαν μέχρι στιγμής και οι:
-Νίκος Παράσχου με την παράταξη «Κοινωνία Πολιτών» που είχε κατέλθει και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές
- Πάνος Ερμείδης, επικεφαλής της νεοσύστατης δημοτικής παράταξης «Θερμαϊκός: Συμπολιτεία Αλληλεγγύης και Ανατροπής» που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ. Στην ίδια παράταξη θα μετέχει και ο γραμματέας σήμερα του δημοτικού συμβουλίου κ. Ευάγγελος Κουκουρίγκος.
-Θανάσης Μπαλασάς, ως ανεξάρτητος αυτοδιοικητικός παράγοντας.
-Ντίνα Μώραλη, ως επικεφαλής της προσκείμενης στο ΚΚΕ δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση».
-Ομάδα ανεξαρτήτων που αποχώρησαν από την παράταξη της σημερινής διοίκησης του δήμου.
- Κίνηση Ανένταχτων Πολιτών "Θερμαικός ώρα Μηδέν". Πρόκειται κυρίως για πρώην μέλη της «Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Θερμαϊκού» που αποχώρησαν από την κίνηση, δημιουργώντας δική τους παράταξη.  Η Συντονιστική Επιτροπή της Κίνησης, αποτελείται από τους Ερμή Δόστογλου, Γιώργο Χαραλαμπίδη, Όθωνα Ιακωβίδη και Φωτεινή Ζαχαριάδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.