Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

"Ψυχή βαθειά", τα τελευταία λόγια του εκφωνητή της ΕΡΑ

Την ώρα που μιλούσε ο εκφωνητής της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο στούντιο και του είπαν να σταματήσει με αποτέλεσμα η εκπομπή να κοπεί απότομα ενώ ήταν στον «αέρα». «Εδώ πρέπει να σας αφήσω. Ψυχή βαθιά», ήταν το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του εκφωνητή της ΕΡΑ προς τους ακροατές, την στιγμή της εφόδου των ΜΑΤ στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.
Στην ερώτηση του προς τους αστυνομικούς αν αυτή είναι η εντολή τους, εκείνοι του απάντησαν «ναι» και ο εκφωνητής αποχαιρέτισε τους ακροατές.

Δήλωση Κεδίκογλου
«Η επέμβαση στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ πραγματοποιήθηκε για την εφαρμογή του νόμου και την αποκατάσταση της νομιμότητας», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.
«Το Ραδιομέγαρο βρισκόταν υπό παράνομη κατάληψη, με αποτέλεσμα την καθημερινή ζημιά του Ελληνικού Δημοσίου και η επέμβαση έγινε παρουσία εισαγγελέα» πρόσθεσε ο κ. Κεδίκογλου.

Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι «έπρεπε να τερματιστεί μία παράνομη κατάληψη και αυτό έγινε με τον καλύτερο τρόπο με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.