Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

«Βόλτα με Ποδήλατο» στην Περαία

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, θα λειτουργήσει στην παραλία της Περαίας ένα σύστημα ενοικίασης ποδηλάτων για όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Δήμου Θερμαϊκού. Πρόκειται για τη δράση «Βόλτα με Ποδήλατο» που υλοποιεί το Τμήμα Αθλητισμού του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. του Δήμου Θερμαϊκού.

Η διάρκεια της δράσης «Βόλτα με ποδήλατο» θα είναι τους καλοκαιρινούς μήνες, Ιούνιο έως Σεπτέμβριο 2013.
Ο σταθμός ενοικίασης και παράδοσης ποδηλάτων είναι ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος στην ανατολική πλευρά της παραλίας Περαίας, Ακτής & Φιλίππου.
Το ωράριο λειτουργίας του σταθμού είναι από Δευτέρα έως Κυριακή: 10:00 – 14:00 & 17:00 - 22:00. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6970093793.
Το κόστος ενοικίασης ποδηλάτου καθορίζεται από την διάρκεια χρήσης και ξεκινάει για την 1 πρώτη ώρα με καταβολή 1,00 € και αυξάνεται ανάλογα με την διάρκεια.
Για την δράση «Βόλτα με Ποδήλατο» θα χρησιμοποιηθούν αρχικά 40 ποδήλατα, 20 ενηλίκων και 20 παιδικά, τα οποία θα είναι διαθέσιμα καθημερινά.
Η έκπληξη που ετοιμάσαμε φέτος για τους λάτρεις του ποδηλάτου είναι τα fun bikes!!
Τετράτροχα ποδήλατα για την οικογένεια, για την παρέα, για κάθε ηλικία, τα οποία θα συμπεριληφθούν στο σύστημα ενοικίασης.

Οι όροι-κανονισμοί της δράσης και το κόστος είναι αναρτημένα στο σταθμό ενοικίασης και στο www.athlitismosdimouthermaikou.blogspot.gr   www.thermaikos.gr & www.facebook.com/groups/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.