Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Καταδίκη της Αναγέννησης Επανομής για χρέη προς παίκτες


Δεν έχουν τέλος οι περιπέτειες της πολύπαθης ποδοσφαιρικής ομάδας της Αναγέννησης Επανομής, καθώς μετά τις πρόσφατες καταγγελίες της ΟΥΕΦΑ για «στημένο ματς» με τον Ηρακλή Ψαχνών, τώρα τιμωρήθηκε από το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο με ποινή αφαίρεσης βαθμών, επειδή χρωστούσε χρήματα στους ποδοσφαιριστές Γιάννη Ναλμπάντη και Κωνσταντίνο Γεωργιάδη.

Όπως προκύπτει από τη δικαστική απόφαση, η ποδοσφαιρική ομάδα της Επανομής οφείλει το ποσό των 8.133 ευρώ στον ποδοσφαιριστή Γιάννη Ναλμπάντηα και άλλα 5.538 ευρώ στον ποδοσφαιριστή Κώστα Γεωργιάδη.
Μάλιστα, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, σε περίπτωση που η ομάδα δεν τακτοποιήσει άμεσα τις οφειλές τις, υπάρχει το ενδεχόμενο μηδενισμού της στα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος της Football league. 
Στο μεταξύ, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διαβίβασε προς την Εισαγγελία, το Υφυπουργείο Αθλητισμού και την αρμόδια διοργανώτρια αρχή, το φάκελο που της απέστειλε η ΟΥΕΦΑ με τα στοιχεία για τον αγώνα Ηρακλή Ψαχνών-Αναγέννησης Επανομής, που διεξήχθη στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής, στις 24 Απριλίου και έληξε με σκορ 4-3. Ο αγώνας αυτός θεωρείται ύποπτος χειραγώγησης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.