Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Απίστευτο: Το υπουργείο Εσωτερικών παρακρατεί από το δήμο Θερμαϊκού δόσεις επιχορήγησης που δεν κατέβαλε ακόμη!


Απίστευτο κι όμως αληθινό: Σε ρόλο τοκογλύφου το υπουργείο Εσωτερικών, άρχισε να παρακρατεί το ποσό των 64.000 μηνιαίως από το δήμο Θερμαϊκού για την αποπληρωμή της επιχορήγησης των 1.483.075 ευρώ που ΘΑ δώσει για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών που υπήρχαν μέχρι 31 Δεκεβρίου 2011 προς ιδιώτες.

Η εξωφρενική αυτή παρακράτηση, πριν καν καταβληθεί η επιχορήγηση του υπουργείου, γίνεται εκτός του δήμου Θερμαϊκού σε βάρος και 98 ακόμη δήμων της χώρας. Για τους οποίους πομπωδώς είχε ανακοινωθεί στις 4 Μαρτίου 2013 ότι πρόκειται να επιχορηγηθούν προκειμένου να εξοφλήσουν παλαιά τους χρέη
Το θέμα, πρόκειται να θέσουν στον υπουργό Εσωτερικών κ. Ευρυπίδη Στυλιανίδη ο δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιάννης Αλεξανδρής και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Χρήσρος Βογιατζής κατά τη συνάντηση που θα έχουν μαζί του στο υπουργείο Εσωτερικών, στην Αθήνα, μεθαύριο Πέμπτη, στις 2 το μεσημέρι, μαζί με άλλους εκπροσώπους δήμων της χώρας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου, από την επιχορήγηση του 1.483.075 ευρώ προς το δήμο Θερμαϊκού, θα καταβάλλονταν το 15% εντός του Μαρτίου, ένα άλλο 15% θα δίδονταν τον Απρίλιο και το υπόλοιπο ποσό σε οκτώ μηνιαίες δόσεις. Όμως αν και φτάσαμε στα μέσα Μαϊου, δεν έχει καταβληθεί ούτε ένα ευρώ, ενώ αντίθετα άρχισε η παρακράτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.