Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Εκδηλώσεις το Σαββατοκύριακο για τα 90 χρόνια Μηχανιώνας


Διήμερες εκδηλώσεις για τα 90 χρόνια από την ίδρυση της Νέας, οργανώνει αυτό το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαϊου το ΔΗΠΠΑΚΥΘ, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας και Πολιτισμού του Δήμου Θερμαϊκού και τη Δημοτική Κοινότητα Νέας Μηχανιώνας.

Οι εκδηλώσεις θα αρχίσουν το Σάββατο 18 Μαϊου, στις 6:30 μ.μ., στη Κεντρική Πλατεία της Ν. Μηχανιώνας, με αναβίωση παλιών παιχνιδιών (κεραμιδάκια, μπιζ, βόλους, κότσια, πεντόβολα κλπ), με στόχο τη διατήρηση και διάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
Στην εκδήλωση συμμετέχουν οι Ναυτοπρόσκωποι  Ν. Μηχανιώνας ,
τα παιδικά τμήματα του Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου Ν. Μηχανιώνας «ΜΗΧΑΝΙΩΤΕΣ», του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ν.Μηχανιώνας, του Πολιτιστικού Συλλόγου Ξιροχωρίου, του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέου Αγιονερίου «ΤΟ ΜΙΣΤΙ» και η χορευτική ομάδα του Κ.Α.Π.Η. Ν. Μηχανιώνας.

Οι εκδηλώσεις της Κυριακής
Την Κυριακή, 19 Μαΐου 2013 και ώρα 11:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί περιφορά της ιεράς εικόνας της Παναγίας Φανερωμένης και θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στην προτομή του Μαργαρίτη Ευαγγελίδη.
Την ίδια ημέρα, στις 5:00 μ.μ., στην Κεντρική Πλατεία της Ν. Μηχανιώνας, ο Πολιτιστικός  Μορφωτικός  Σύλλογος  Νέας Μηχανιώνας σε συνεργασία με ττο θρησκευτικό κανάλι 4E, θα πραγματοποιήσει  Μικρασιατικό γλέντι «90 Χρόνια ταξίδι ψυχής μα όχι λησμονιάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.