Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Περαία


Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου Θερμαϊκού με απόφασή της που εγκρίθηκε ομόφωνα και δημοσιεύθηκε στη «Διαύγεια», ενέκρινε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε δύο βασικές οδούς της Περαίας. Συγκεκριμένα:

1.Ενέκρινε τη μονοδρόμηση της οδού Ιωνίας μεταξύ των κάθετων οδών Ρωμανού και Αμπελοκήπων, με κατεύθυνση προς την οδό Αμπελοκήπων και την τοποθέτηση ρυθμιστικής πινακίδας Ρ-7 (απαγόρευση εισόδου σε όλα τα οχήματα).
2. Εγκρίνει την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στην δεξιά πλευρά της οδού Κρήτης με κατεύθυνση προς την οδό Ρωμανού και μεταξύ των καθέτων οδών Ρωμανού και Αμπελοκήπων με την τοποθέτηση ρυθμιστικών πινακίδων Ρ-40 (απαγόρευσης στάσης - στάθμευσης) στις
κατάλληλες θέσεις.
Όπως τονίζονταν στην απόφαση, οι προτεινόμενες λύσεις του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Περαίας, μπορούν να ενσωματωθούν ως κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προσωρινά και να βελτιώσουν την κυκλοφοριακή ροή των υπό εξέταση οδών. Παρόλα αυτά όμως απαιτείται η σύνταξη Κυκλοφοριακής Μελέτης για τον οικισμό Κάτω Περαίας η οποία θα συνδεθεί με την εγκεκριμένη κυκλοφοριακή μελέτη του οικισμού της Άνω Περαίας και του οικισμού Ν.Επιβατών, εφόσον όλα τα παραπάνω αποτελούν ενιαίο κορμό και έτσι συνολικά θα αντιμετωπισθούν τα προβλήματα κυκλοφοριακής συμφόρησης, στάθμευσης, εισόδων -εξόδων κ.τ.λ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.