Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Βραβεύτηκαν οι πρωτεύσαντες μαθητές δήμου Θερμαϊκού


Οι πρωτεύσαντες μαθητές των γυμνασίων, λυκείων, ΕΠ.Α.Λ. & ΕΠΑ.Σ. Θερμαϊκού, καθώς και οι πέντε εισαχθέντες μαθητές από το κάθε λύκειο Θερμαϊκού με τον μεγαλύτερο γενικό βαθμό πρόσβασης στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι., βραβεύτηκαν στο δημοτικό θέατρο Επανομής, από την Αντιδημαρχία Παιδείας.

Για τη σημασία της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε την ημέρα τιμής και μνήμης των Τριών Ιεραρχών, μίλησαν ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Ιωάννης Αλεξανδρής και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Προστασίας και Πολιτισμού, Κωνσταντίνος Βογιατζής.
Συγγενείς και φίλοι των βραβευθέντων γέμισαν ασφυκτικά το χώρο. Επίσημοι προσκεκλημένοι που παρευρέθηκαν: ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Γεώργιος Τσαμασλής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θερμαϊκού, Κων/νος Κούτουκας, οι Αντιδήμαρχοι: Χρήστος Βογιατζής, Ευτυχία Ζαριφέ, Κων/νος Μπάρμπας, Δημοτικοί & Τοπικοί Σύμβουλοι, ο Περιφερειακός Διευθυντής Α΄/θμιας και Β΄/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Γεώργιος Καρατάσιος, Διευθυντές Σχολείων, Πρόεδροι ενώσεων, σωματείων και συλλόγων της περιοχής μας.
Τη εκδήλωση λάμπρυναν με την εμφάνισή τους οι χορωδίες των Σχολείων 1ου ΓΕΛ Θερμαϊκού, ΕΠΑ.Λ. Επανομής, Γυμνασίου Νέων Επιβατών και 2ου Γυμνασίου Περαίας ερμηνεύοντας ελληνικές και ξένες επιλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.