Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Γραφείο ΟΑΕΔ δημιουργείται στην Επανομή

Γραφείο του ΟΑΕΔ, δημιουργείται στην Επανομή, καθώς η Διοίκηση του Δήμου, υιοθέτησε την σχετική πρόταση του επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης Γιάννη Μαυρομάτη. Η πρόταση, είχε υποβληθεί στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 25ης Σεπτεμβρίου 2012 και στη συνέχεια η διοίκηση προχώρησε στην αποστολή εγγράφου στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού.

Όπως αναφέρονταν στην αιτιολόγηση της πρότασης που υποβλήθηκε από τον κ. Μαυρομάτη:
«Σ΄αυτούς τους απίστευτα δύσκολους καιρούς που περνάμε, επίκεντρο των επιλογών της διοίκησης πρέπει να είναι ο άνθρωπος. Επί πλέον, να αντιμετωπίζονται τόσο όλοι οι πολίτες του Δήμου μας με τον ίδιο τρόπο, όσο και όλες οι Δημοτικές Ενότητες ισότιμα, κάνοντας πράξη την ισόρροπη ανάπτυξη και ίση μεταχείριση και όχι μένοντας στις προεκλογικές  υποσχέσεις κ. Αλεξανδρή.
Σήμερα υποχρεώνονται οι άνεργοι της Δημοτικής Ενότητας Επανομής (Επανομή, Μεσημέρι) να μετακινούνται στην Περαία ή στη Νέα Μηχανιώνα, όπου λειτουργούν αντίστοιχα γραφεία ΟΑΕΔ, για να ανανεώσουν το δελτίο ανεργίας τους, να εγγραφούν, να εκδώσουν βεβαίωση ανεργίας κ.α. δαπανώντας χρόνο και χρήμα.
Σεβόμενοι λοιπόν τους πολίτες που υφίστανται μια άνευ λόγου ταλαιπωρία, προτείνουμε να λειτουργήσει ΑΜΕΣΑ στο Δήμο μας γραφείο ΟΑΕΔ και στην Επανομή.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.