Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Αλλαγές στις αρμοδιότητες των νέων αντιδημάρχων


Με απόφαση του δημάρχου Θερμαϊκού κ. Γιάννη Αλεξανδρή, καθορίστηκαν οι αρμοδιότητες που θα έχουν οι πέντε νέοι αντιδήμαρχοι. Βασική αλλαγή, είναι η ανάθεση στην κ. Έφη Ζαριφέ των διοικητικών υπηρεσιών του δήμου, μαζί με την Ανάπτυξη, ενώ στην προηγούμενη διάρθρωση των αντιδημαρχιών, ο ίδιος αντιδήμαρχος είχε τα διοικητικά και τα οικονομικά μαζί. Συγκεκριμένα:

Αντιδημαρχία Οικονομικών
-Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Χρήστος Βογιατζής, θα έχει τον έλεγχο του Προϋπολογισμού του δήμου, τα θέματα προμηθειών, εσόδων και δημοτικής περιουσίας, τον έλεγχο της ταμειακής υπηρεσίας και την υπογραφή των εγγράφων από τις δημοτικές υπηρεσίες που εποπτεύει.

Τεχνικών Υπηρεσιών
- Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Αθανασιάδης, θα έχει την ευθύνη της λειτουργίας των τεχνικών υπηρεσιών, την εποπτεία των συγκοινωνιακών και τεχνικών έργων, την ευθύνη για την πολιτική προστασία και τα θέματα των συγκοινωνιών, την παρακολούθηση των έργων που εκτελούνται κ.α.

Καθαριότητας
-Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου, Κώστας Μπάρμπας, θα έχει την ευθύνη αποκομιδής των απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών, τη μέριμνα για τον καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων, την ευθύνη της συντήρησης και επισκευής των οχημάτων, την ευθύνη της συντήρησης του πρασίνου, την αναπλήρωση του δημάρχου ως αναπληρωτή Ληξίαρχου στη δημοτική ενότητα Μηχανιώνας

Διοικητικών
-Η αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Ευτυχία Ζαριφέ, αναλαμβάνει την ευθύνη για την καλή λειτουργία των υπηρεσιών υποστήριξης των πολιτικών οργάνων του δήμου, των υπηρεσιών δημοτικής κατάστασης των πολιτών, ληξιαρχείου, αλλοδαπών και μετανάστευσης, την εποπτεία των ΚΕΠ, την υπογραφή αποφάσεων εγγραφής στο δημοτολόγιο, την εποπτεία του προσωπικού και τη μέριμνα για τη ζωϊκή και φυτική παραγωγή, την αγροτική ανάπτυξη και την αλιεία, την ευθύνη για τις αδειοδοτήσεις των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, την προστασία του καταναλωτή, την εποπτεία για θέματα απασχόλησης και τουρισμού κ.α.

Παιδείας και Πολιτισμού
-Στον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, Κώστα Βογιατζή, ανατίθεται η ευθύνη για την κοινωνική μέριμνα, την προστασία και προαγωγή της δημόσιας υγείας, την παρακολούθηση θεμάτων Παιδείας και δια βίου μάθησης, τη μέριμνα για θέματα Πολιτισμού και Αθλητισμού, την αναπλήρωση του δημάρχου ως αναπληρωτή ληξιάρχου στη δημοτική ενότητα Επανομής κ.α. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.