Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Αίτηση πτώχευσης από τα ζαχαροπλαστεία "Αγαπητός"


Αίσθηση, προκαλεί η είδηση ότι η γνωστή αλυσίδα ζαχαροπλαστείων
«Αγαπητός Γαστρονομία ΑΕ» κατέθεσε αίτηση πτώχευσης, λόγω των συνεπειών της οικονομικής κρίσης που αναγκάζει χιλιάδες μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να βάζουν «λουκέτο».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος», η εταιρία, κατέθεσε αίτηση στο Πρωτοδικείο για να περιληφθεί σε σχέδιο Πτώχευσης και Υποβολής σχεδίου Ανασυγκρότησης στο πλαίσιο του άρθρου 107 του Πτωχευτικού Κώδικα (Ν. 3588/2007). Αυτό το άρθρο διαφέρει από το γνωστό άρθρο 99.
Η «Αγαπητός Γαστρονομία ΑΕ» απασχολεί πάνω από 100 εργαζόμενους και βρίσκεται σε καθεστώς προσωρινής προστασίας από την αναγκαστική εκτέλεση αποφάσεων για απαιτήσεις σε βάρος της. Στις 14 Δεκεμβρίου ήταν να συζητηθεί η αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 107 ωστόσο η συζήτηση στο Πρωτοδικείο αναβλήθηκε για τις 8 Μαρτίου.

1 σχόλιο:

  1. Το ζαχαροπλαστείο Αγαπητός στη Παύλου Μελά 6, δεν έχει καμία σχέση με τα υπόλοιπα καταστήματα με την ίδια επωνυμία, ούτε και με τα άρθρα που δημοσιεύονται περί πτώχευσης. Το κατάστημα στη Παύλου Μελά 6 το έχει η εγγονή του ιδρυτή και είναι τελείως ξεχωριστή επιχείρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.