Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Θεοφάνια με ηλιοφάνεια


Θεοφάνια με ήλιο, προβλέπεται ότι θα κάνουν αύριο Κυριακή όλες οι περιοχές του Θερμαϊκού, αν και η θερμοκρασία θα κατέβει λίγο και θα κυμανθεί γύρω στους 4-9 βαθμούς. Από το βράδυ της Δευτέρας, αναμένεται επιδείνωση, με τσουχτερό κρύο και χιόνια σε πολλές περιοχές της χώρας.

Συννεφιά αλλά και ηλιοφάνεια κατά διαστήματα, προβλέπεται για την Θεσσαλονίκη σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 7 έως 10 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 7 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. 
Για αύριο Κυριακή 6/1, θα υπάρχουν λίγα σύννεφα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 2 έως 7 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 4 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.
Αναλυτικά ο καιρός για την ημέρα των Θεοφανίων:
-Περαία: Καιρός αίθριος, θερμοκρασία 5-7 βαθμούς, άνεμος βόρειος-βορειοδυτικός έντασης 7 μποφώρ, υγρασία 61%
-Επανομή: Καιρός αίθριος, θερμοκρασία 2-6 βαθμούς, άνεμος βόρειος-βορειοδυτικός έντασης 5 μποφώρ, υγρασία 46%
-Νέα Μηχανιώνα: Καιρός αίθριος, θερμοκρασία 3-6 βαθμούς, άνεμος βόρειος έντασης 6 μποφώρ, υγρασία 52%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.