Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Υποθέσεις για τον ορισμό των Αντιδημάρχων Θερμαϊκού

Ποιοί από τους δημοτικούς συμβούλους που περιστοιχίζουν τον
δήμαρχο κατά την ορκωμοσία θα αναλάβουν θέσεις αντιδημάρχων;

«Κλείδωσαν» τα ονόματα των δημοτικών συμβούλων που θα καταλάβουν μία από τις έξι θέσεις αντιδημάρχων στο δήμο Θερμαϊκού, όπως αναφέρεται σε ανάρτηση ιστοσελίδας της περιοχής, αν και ο δήμαρχος κ. Γιάννης Αλεξανδρής συνεχίζει να διαβεβαιώνει και μέχρι σήμερα, ότι δεν έλαβε ακόμη τις αποφάσεις του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρουσιάζει το Blog «Τσουνάμι», είναι σχεδόν σίγουρο ότι πρόκειται να τοποθετηθούν ως αντιδήμαρχοι οι:
-Χρήστος Βογιατζής στην αντιδημαρχία Οικονομικών
-Βασίλης Αθανασιάδης στην αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών
-Κώστας Μπάρμπας στην αντιδημαρχία Καθαριότητας και Περιβάλλοντος
-Κώστας Βογιατζής στην αντιδημαρχία Παιδείας και Πολιτισμού
Με τη δυνατότητα που δίνεται στο δήμο Θερμαϊκού, με βάση τα στοιχεία της τελευταίας απογραφής πληθυσμού, να δημιουργήσει και 6η αντιδημαρχία, εικάζεται ότι η αντιδημαρχία Ανάπτυξης θα δοθεί στον κ. Γιάννη Τσακμάκα, ενώ η 6η υπό σύσταση αντιδημαρχία, εάν μεν θα είναι Διοικητικού ενδέχεται να δοθεί στην κυρία Έφη Ζαριφέ, εάν δε θα είναι Αθλητισμού μπορεί να δοθεί στον κ. Παναγιώτη Τροκάνα.
Με βάση την κατανομή αυτή, καλύπτεται και η γεωγραφική ισομέρια, καθώς, εάν ισχύσουν τα ονόματα αυτά, οι τρεις (3) αντιδήμαρχοι θα προέρχονται από το διαμέρισμα του παλιού δήμου Θερμαΐκού, δύο (2) από την Επανομή και ένας από την Μηχανιώνα, η οποία όμως θα έχει το προνόμιο να διαθέτει και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Κούτουκα.
Πάντως όλα αυτά είναι υποθέσεις, τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρο και τις τελικές αποφάσεις του δημάρχου για την επιλογή των αντιδημάρχων θα τις μάθουμε μάλλον την επόμενη εβδομάδα και αφού τελειώσει η διαδικασία εκλογής προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου.

1 σχόλιο:

  1. o dimarxos skeftetai na kanei strofi stin parataksi toy mayromati?den katalabainei oti me ton koytoyka proedro toy ds eynoei ton antipalo toy?poso kairo tha koimatai akomi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.