Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Αντ.Βουδούρης: "Δεν υπάρχει θέμα ανεξαρτητοποίησης"


«Δεν υπάρχει καμία σκέψη ανεξαρτητοποίησής μου και πολύ περισσότερο αποχώρησής μου από την παράταξη "Θερμαϊκός Νέα Πορεία"», τονίζει κατηγορηματικά ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αντώνης Βουδούρης, χαρακτηρίζοντας παράλληλα αυθαίρετα και υπερβολικά τα όσα γράφτηκαν σχετικά τις τελευταίες ημέρες σε blogs και sites της περιοχής.

«Τι νόημα θα είχε μία τέτοια ενέργεια; Για ποιο λόγο θα έπρεπε να δηλώσω ανεξάρτητος; Εγώ από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισα ότι παραμένω στην παράταξή μου και θα παραμείνω στους κόλπους της μέχρι την τελευταία ημέρα αυτής της δημοτικής περιόδου», λέει ο κ. Βουδούρης. Ο οποίος αναφέρει παράλληλα και τη συζήτηση που είχε με τον επικεφαλής της παράταξης «Θερμαϊκός Νέα Πορεία» κ. Γιάννη Μαυρομάτη σχετικά με το πολιτικό του μέλλον αλλά και τους στόχους της παράταξης.
«Κάναμε μία πολύ φιλική, ειλικρινή και ανοιχτή συζήτηση με τον κ. Μαυρομάτη», λέει ο κ. Αντ. Βουδούρης και προσθέτει: «Όταν με ρώτησε για τα μελλοντικά σχέδιά μου, του απάντησα ότι  για μένα δεν αλλάζει τίποτα μέχρι τις επόμενες εκλογές. Παραμένω στην παράταξη και εργάζομαι γιαυτήν. Από κει και πέρα, βλέποντας και κάνοντας. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη. Εξάλλου, δεν είναι νωρίς να κάνει κανείς από τώρα υπολογισμούς, όταν υπάρχει αυτή η ρευστή κατάσταση και στη χώρα και στο δήμο; Μήπως ξεχνάμε ότι απομένει ενάμιση χρόνος μέχρι τις επόμενες εκλογές;», αναρωτιέται ο άλλοτε πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μηχανιώνας κ. Αντώνης Βουδούρης. 

3 σχόλια:

  1. ΟΠΟΤΕ ΛΟΓΙΚΑ Ο Κ.ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ ΠΡΟΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΙΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΟΥΖΑΚΙΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΨΗΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΑΣΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΓΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΚΑΙ ΟΛΩΣ ΤΥΧΕΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ ΛΟΓΩ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΛΕΩΝΙΔΑ;
      Ο ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΙΟΝΙΖΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΛΕΩΝΙΔΑ;
      ΑΠΛΩΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΡΗΤΟ "ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΘΙΣΕΙΣ, ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ"

      Διαγραφή
  2. Απο τοτε που βγηκε η πολιτικη (ετσι το λενε τωρα) χαθηκε η μπεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.