Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Αυτοί είναι οι νέοι αντιδήμαρχοι του δήμου Θερμαϊκού



Έγιναν γνωστά νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, τα ονόματα των πέντε από τους έξι αντιδημάρχους του δήμου Θερμαϊκού. Ο ορισμός του έκτου κατά σειρά αντιδημάρχου, θα γίνει τις επόμενες ημέρες, όταν εγκριθεί από το υπουργείο Εσωτερικών η θέσπιση και 6ης αντιδημαρχίας, την οποία δικαιούται ο δήμος  με βάση τον αριθμό των κατοίκων του. Οι νέοι αντιδήμαρχοι είναι οι:


-Χρήστος Βογιατζής, αντιδήμαρχος Οικονομικών
-Βασίλης Αθανασιάδης, αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών.
-Κώστας Βογιατζής, αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού
-Έφη Ζαριφέ, αντιδήμαρχος Ανάπτυξης
-Κώστας Νπάρμπας, αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος
Όπως προκύπτει από τις τοποθετήσεις αυτές, που έγιναν με απόφαση του δημάρχου Θερμαϊκού κ. Γιάννη Αλεξανδρή, ο Χρήστος Βογιατζής τοποθετείται στη θέση που είχε ο Κωστής Κούτουκας, που εκλέχθηκε πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, η Έφη Ζαριφέ καταλαμβάνει τη θέση που παλαιότερα κατείχε ο Γιώργος Λαζαρίδης και την είχε αναλάβει προσωρινά κι αυτή μετ΄λα την παραίτησή του ο Κ.Κούτουκας, ο Βασίλης Αθανασιάδης τοποθετήθηκε στη θέση που προηγουμένως είχε ο Γιάννης Βογιατζής, ο Κώστας Βογιατζής αναλαμβάνει την αντιδημαρχία που είχε ο Γιάννης Βασιλειάδης και ο Κώστας Μπάρμπας τοποθετείται στη θέση που υπηρέτησε τα δύο προηγούμενα χρόνια ο Κώστας Βογιατζής.
Γεωγραφικά, οι τρεις από τους νέους αντιδημάρχους (Αθανασιάδης, Ζαριφέ και Μπάρμπας) προέρχονται από τον πρώην δήμο Θερμαϊκού και οι άλλοι δύο (Χρήστος Βογιατζής και Κώστας Βογιατζής) προέρχονται από την Επανομή. Με βάση αυτό, θεωρείται βέβαιο ότι η έκτη αντιδημαρχία, μόλις δημιουργηθεί, θα δοθεί σε δημοτικό σύμβουλο από την Μηχανιώνα, ουτως ώστε να υπάρξει πλήρης ισορροπία, μετα και την εκλογή Κούτουκα στην προεδρία του δημοτικού συμβουλίου.
Μέσα στην εβδομάδα, αναμένεται να ανακοινωθούν και τα ονόματα των συμβούλων που θα αναλάβουν πρόεδροι των δημοτικών επιχειρήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.