Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Τον Κ.Κούτουκα προτείνει ομόφωνα για πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου Θερμαϊκού η παράταξη της πλειοψηφίας


Τον απερχόμενο αντιδήμαρχο κ. Κωστή Κούτουκα, θα προτείνει για πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Θερμαϊκού, η παράταξη της πλειοψηφίας «Θερμαϊκός για όλους», όπως αποφασίστηκε ομόφωνα στη διάρκεια συνεδρίασης της παράταξης, που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης.

Για την εκλογή του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου θα γίνει ειδική συνεδρίαση την προσεχή Κυριακή 6 Ιανουαρίου στις 1 το μεσημέρι στο δημοτικό κατάστημα των Νέων Επιβατών. Εκτός από τον πρόεδρο, τον αντιπρόεδρο και τον γραμματέα του σώματος, το δημοτικό συμβούλιο θα εκλέξει επίσης τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου, καθώς και τα μέλη της Επιτροπής ποιότητας ζωής.
Κατά τη συνεδρίαση της παράταξης, όπως έγινε γνωστό δεν υπήρξε καμία διαφωνία για την υποψηφιότητα του κ.Κούτουκα, που τον πρότεινε ο δήμαρχος Θερμαϊκού.
Μιλώντας στους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας ο κ. Γιάννης Αλεξανδρής τους κάλεσε να εντείνουν τις προσπάθειες για την επίλυση των προβλημάτων των δημοτών στο υπόλοιπο της θητείας του παρόντος δημοτικού συμβουλίου. Ζητώντας να γίνει επανεκκίνηση για το καλό του δήμου και των κατοίκων του. Προσθέτοντας ότι όσοι αναλάβουν θέσεις, με τον νέο καταμερισμό αρμοδιοτήτων που πρόκειται να γίνει το επόμενο διάστημα, θα πρέπει να υποστηριχθούν από τους συναδέλφους τους, καθώς η προσπάθεια είναι κοινή.
Όπως λένε μετά το τέλος της συνεδρίασης κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τους οποίους συνομιλήσαμε, επικράτησε πολύ καλό κλίμα, ενώ δεν υπήρξε καμία απάντηση όταν ο δήμαρχος κ. Αλεξανδρής τους παρακίνησε «όποιος θέλει να πει τώρα τα τυχόν παράπονά του».

1 σχόλιο:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.