Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

O αέρας "ξήλωσε" κομμάτια από το στέγαστρο του δημοτικού γηπέδου της Νέας Μηχανιώνας

Μεγάλα κομμάτια από το γυάλινο στέγαστρο του δημοτικού γηπέδου της Νέας Μηχανιώνας, αποκολλήθηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης από τον θυελλώδη άνεμο που φυσούσε εκείνη την ώρα και έπεσαν έξω από τον τοίχο του γηπέδου, πάνω στο πεζοδρόμιο. Ευτυχώς που δεν περνούσε κάποιος περαστικός εκείνη την ώρα, διαφορετικά θα θρηνούσαμε θύματα.
Οι θυελλώδεις άνεμοι που έπνεαν χτες στη Θεσσαλονίκη, προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα σε όλο το νομό. Από τις 12 τα μεσάνυχτα και μέχρι το πρωϊ, η Πυροσβεστική δέχτηκε δεκάδες κλήσεις για κοπές δένδρων που ξεριζώθηκαν και για την απομάκρυνση διαφόρων αντικειμένων, πινακίδων και τεντών που αποκολλήθηκαν από το δυνατό αέρα, από σπίτια και καταστήματα.
Στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, τα πυροσβεστικά συνεργεία χρειάστηκε να επέμβουν σε τουλάχιστον 40 περιπτώσεις για κοπές δένδρων και σε άλλες 12 για την απομάκρυνση αντικειμένων, προκειμένου να ανοίξουν δρόμοι καθώς και για την πρόληψη ατυχημάτων.
Επιπλέον, όπως τονίζει το ΑΜΠΕ, αναφέρθηκαν μικρές υλικές ζημιές σε σταθμευμένα Ι.Χ. αυτοκίνητα από πτώσεις κλαδιών. Από χθες το απόγευμα, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης έχει εκδώσει απαγορευτικό απόπλου εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που έφταναν και τα εννέα μποφόρ. Ευτυχώς ο δυνατός αέρας κόπασε μετά το μεσημέρι της Τρίτης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.