Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Κοινή δράση κατά των ναρκωτικών από τους πολιτιστικούς συλλόγους του δήμου Θερμαϊκού


Η ανάληψη δράσης από τους πολιτιστικούς συλλόγους του δήμου Θερμαϊκού, για το τεράστιο πρόβλημα των ναρκωτικών, που κατάντησε αληθινή μάστιγα στην περιοχή, όπως και στην υπόλοιπη χώρα, αποφασίστηκε στη διάρκεια συνάντησης εκπροσώπων έξι πολιτιστικών συλλόγων του Θερμαϊκού.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Ν. Μηχανιώνας και αποφασίστηκε να γίνει μια επόμενη συνάντηση (follow - up), προκειμένου να καταστρωθεί ένα πρόγραμμα δράσης.
Στόχος της συνάντησης, που έγινε μετά από πρόσκληση του Προέδρου του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ., κ. Γιάννη Τσακμάκα, ήταν ο συντονισμός των δράσεων, η διερεύνηση δυνατοτήτων πολιτιστικής συνεργασίας και η ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ των διαφορετικών συλλόγων του δήμου. Μέσω αυτής της συνάντησης επιχειρήθηκε η αλληλοπροσέγγιση των συλλόγων και η συζήτηση επικεντρώθηκε στο σχεδιασμό κοινών δράσεων. Οι εκπρόσωποι των συλλόγων ενημερώθηκαν επίσης από τον κ. Τσακμάκα και για τις δραστηριότητες του Τμήματος Πολιτισμού του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. (Thermaikos Film Festival, καλλιτεχνικά εργαστήρια, μουσικές ομάδες, λέσχες ανάγνωσης κ.ά.).
Στη συνάντηση συμμετείχαν οι εξής σύλλογοι δια των εκπροσώπων τους: Πολιτιστικός Οικολογικός Σύλλογος Περαίας, Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Επιβατών, Επιβάτες στους Αιώνες, Σύλλογος Προσφύγων Αν. Θράκης – Αγίας Τριάδας, Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Μηχανιώνας και Σύλλογος Τσεσμελήδων Αγ. Παρασκευής “Το Γυαλουδάκι”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.