Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

«Βάλτε ζεστά ρούχα γιατί δεν υπάρχει θέρμανση»


Mία προτροπή του τμήματος πολιτισμού του ΔΗΠΠΑΚΥΘ (Δημοτικές Πολιτιστικές, Περιβαλλοντολογικές, Αθλητικές, Κοινωνικές Υπηρεσίες Θερμαϊκού) σε όσους συμμετέχουν  στον κύκλο μαθημάτων θεατρικής παιδείας για αρχάριους, αποκαλύπτει το τεράστιο πρόβλημα θέρμανσης που θα αντιμετωπίσουν όλοι οι δήμοι και οι δημοτικές επιχειρήσεις της χώρας, ελλείψει χρημάτων. «Να φοράτε ζεστά γιατί δεν υπάρχει θέρμανση», παρακαλεί το ΔΗΠΠΑΚΥΘ τους σπουδαστές στον κύκλο μαθημάτων θεατρικής παιδείας.

Τα μαθήματα, που θα γίνονται στην Περαία και τη Νέα Μηχανιώνα, αρχίζουν την προσεχή Τρίτη και το τμήμα πολιτισμού του ΔΗΠΠΑΚΥΘ ζητάει από τους ενδιαφερόμενους τα ρούχα που θα φοράνε, εκτός από ζεστά να είναι και άνετα, ώστε να υπάρχει ευχέρεια κινήσεων.
Η πρώτη συνάντηση για τον κύκλο μαθημάτων θεατρικής παιδείας για αρχάριους, θα γίνουν:
-Για το τμήμα της Περαίας: την Τρίτη 13 Νοεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Λύκειου Περαίας (δίπλα από το Αθλητικό Κέντρο Περαίας- πίσω είσοδος) στις 6 μ.μ.

-Για το τμήμα της Νέας Μηχανιώνας: την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου στην αίθουσα θεάτρου του 1ου Γυμνάσιου Μηχανιώνας στις 6 μ.μ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.