Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

"Άφαντη" η δημοτική κοινότητα Νέων Επιβατών


Τι συμβαίνει με την δημοτική κοινότητα Νέων Επιβατών; Δεν συνεδριάζει το Τοπικό της Συμβούλιο; Και εάν συνεδριάζει, τότε γιατί δεν αναρτώνται οι αποφάσεις των συνεδριάσεων στην επίσημη ιστοσελίδα του δήμου Θερμαϊκού; Ποιος θα μας απαντήσει επ΄ αυτού;

Είπαμε να δούμε λίγο τα θέματα με τα οποία ασχολούνται τα δημοτικά και κοινοτικά συμβούλια των οκτώ διαμερισμάτων του δήμου. Και προς μεγάλη μας έκπληξη, διαπιστώσαμε ότι στο έτος 2012 που διανύουμε δεν έχει περαστεί ούτε μία απόφαση του τοπικού συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας Νέων Επιβατών, παρ΄ότι εισήλθαμε ήδη στον ενδέκατο μήνα.
Όμως, και για το προηγούμενο έτος, το 2011, από τις οκτώ αποφάσεις που έχουν καταχωρηθεί στην ιστοσελίδα του δήμου, ανοίγει μία μόνο, αυτή της 1ης Φεβρουαρίου 2011, που αφορούσε τον ορισμό υπαλλήλου καθαριότητας για τον άνω οικισμό των Νέων Επιβατών.
Με την ευκαιρία να θυμίσουμε ότι στο τοπικό συμβούλιο των Νέων Επιβατών μετέχουν οι: Ρούφτης Αλέξανδρος, Κρυσταλλίδης Δημήτριος, Κυριακίδου Κλεοπάτρα, Νικολαϊδης Χριστόφορος και Χατζησάββας Αριστείδης.
Όπως προέκυψε από τη σχετική αναζήτηση που κάναμε, στην ιστοσελίδα του δήμου Θερμαϊκού, έχουν καταχωρηθεί μέχρι σήμερα οι εξής αποφάσεις που έλαβαν οι δημοτικές και τοπικές κοινότητες:
-Δημοτική κοινότητα Περαίας: 99 αποφάσεις
-Δημοτική κοινότητα Αγίας Τριάδας: 18 αποφάσεις
-Δημοτική κοινότητα Νέων Επιβατών:  -
-Δημοτική κοινότητα Νέας Μηχανιώνας: 59 αποφάσεις
-Δημοτική κοινότητα Επανομής: 49 αποφάσεις
-Τοπική κοινότητα Αγγελοχωρίου: 15 αποφάσεις
-Τοπική κοινότητα Νέας Κερασιάς: 20 αποφάσεις
-Τοπική κοινότητα Μεσημερίου: 15 αποφάσεις
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.