Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Νέος προπονητής στην Αναγέννηση Επανομής


Υπό τις οδηγίες του Σπύρου Μπαξεβάνου πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Αναγέννησης Επανομής, με τον 41χρονο τεχνικό να αναλαμβάνει και επίσημα την ομάδα. Ο έλληνας προπονητής μάλιστα προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις και ανέφερε:

"Κάθε αρχή είναι και δύσκολη. Έτσι και εμάς, μας πιέζει ο χρόνος, αφού πλησιάζει το κρίσιμο παιχνίδι με την Καλλιθέα. Δεν είναι ευχάριστο να ξεκινάς με δυο ήττες και προέχει να κερδίσουμε και να αλλάξουμε την ψυχολογία, ενόψει της δύσκολης συνέχειας, είναι το πρωταρχικό μέλημα. Τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα και θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να περάσει τη φιλοσοφία του κάθε νέος προπονητής. Οι δυσκολίες είναι δεδομένες, φέτος είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών στην κατηγορία, με πολλές ισχυρές ομάδες που στοχεύουν ψηλά. Είδα την ομάδα σε κάποια φιλικά και στην πρεμιέρα με τον Φωκικό, υπάρχει καλό υλικό.
Πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση, για να διαχειριστούμε σωστά την πίεση και να έχουμε υπέρ μας τις λεπτομέρειες. Αν σου «βγαίνουν» τα αποτελέσματα και κάνεις καιρό να χάσεις, όπως πέρυσι στα Γιαννιτσά, νιώθεις... άτρωτος! Αλλιώς συμβαίνει το αντίθετο. Θα δουλέψουμε πολύ για να βρούμε ρυθμό και αντοχές για τα συνεχόμενα παιχνίδια. Δεν υπάρχει εύκολο ματς και ο κόσμος μας πρέπει να είναι κοντά. Το «κλειδί» για να πετύχουμε είναι η διάρκεια, η φρεσκάδα και το να έχουμε πολλές επιλογές στο ρόστερ, δηλαδή λίγες απώλειες από κάρτες και τραυματισμούς".

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Αναγέννηση Επανομής
"Η ΠΑΕ Αναγέννηση Επανομής ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Κώστα Γαλτσίδη, τον οποίο και ευχαριστεί για την ως τώρα προσφορά του. Νέος προπονητής αναλαμβάνει ο Σπύρος Μπαξεβάνος, που την Πέμπτη είχε την παρθενική γνωριμία και προπόνηση με τους παίκτες, ενώ ντεμπούτο θα κάνει στον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με την Καλλιθέα. Αυτή η αντικατάσταση στην άκρη του πάγκου αποσκοπεί στην αλλαγή της ψυχολογίας και του κλίματος, μετά το κακό ξεκίνημα και τις δυο συνεχόμενες ήττες από Φωκικό και Λάρισα. Επίσης, ανακοινώνεται ότι τουλάχιστον σε αυτή τη φάση δεν θα υπάρξει άλλη διαφοροποίηση στο τεχνικό τιμ".

Ο Μπανγκουρά στον Ηρακλή
Ο Ιμπραχίμα Μπανγκουρά προπονήθηκε χτες για πρώτη φορά με τον Ηρακλή, ενώ εκδόθηκε και το δελτίο του και τίθεται στη διάθεση του Γιώργου Στράντζαλη για το παιχνίδι με τον Θρασύβουλο. Αντίθετα, δεν έχει φτάσει ακόμη η μπλε κάρτα του Χουάντερσον και ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας θα πρέπει να περιμένει να ξεπεραστεί το πρόβλημα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε χτες ο Νατσούρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.