Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Μαύρα... σκοτάδια στην Παραλία της Επανομής


Πρόωρο… χειμώνα, έχουν οι κάτοικοι στην παραλία της Επανομής, αφού πλέον ο δημοτικός φωτισμός είναι ανύπαρκτος, καθώς από τις 15 λάμπες στη σκάλα, λειτουργούν μόνο οι … δύο. Αυτό μας επισημαίνει σε επιστολή της η καλή φίλη και αναγνώστρια του «Φάρου», Μαρία Φανουράκη, ζητώντας να ληφθούν επιτέλους μέτρα από τη διοίκηση του δήμου.

Η επιστολή της κ.Φανουράκη, που είναι γνωστή στην κοινωνία της Επανομής, καθώς διετέλεσε Γενική Γραμματέας του συλλόγου «Γιγωνίς Άκρα» της παραλίας Επανομής, έχει ως εξής:
«Κανένας από το Δήμο Θερμαϊκού  δεν ενδιαφέρεται για την παραλία Επανομής. Από το χειμώνα άρχισε να βυθίζεται στο σκοτάδι , αφού οι λάμπες φωτισμού στην σκάλα της παραλίας, η μια μετά την άλλη  βραχυκυκλώνουν και σβήνουν, με αποτέλεσμα τώρα να ανάβουν μόνο δύο από τις δεκαπέντε.
   Σε συνάντηση που είχα με τον κ Καζάκη στις αρχές Ιουλίου  τον ενημέρωσα για το πρόβλημα του φωτισμού και οτι πρέπει να διορθωθεί μέχρι το πανηγύρι μας 17 Ιουλίου .
Δεν έγινε τίποτα. Στο πανηγύρι του το ξαναείπα. Στις αρχές Αυγούστου ήρθε στην παραλία και του το ξαναείπα. Δεν έχει γίνει τίποτα μέχρι σήμερα.
    Τονίζω ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να γίνει  ατύχημα, γιατί  πολλές οικογένειες με τα παιδιά τους και παρέες, κάνουν κάθε βράδυ βόλτα στην σκάλα, μέσα στο σκοτάδι.
    Ενδιαφερθείτε επιτέλους για τα προβλήματα της παραλίας και όχι μόνο να εισπράτετε. ΄Τα έσοδα από τους πάγκους των δύο πανηγυριών που έγιναν και που γίνονται κάθε χρόνο, που πάνε; Στα δημοτικά τέλη περιλαμβάνεται και ο φωτισμός. Που είναι η ανταποδοτικότητα;


ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
τηλ. 6979692474      

πρώην Γενική Γραμματέας του συλλόγου "ΓΙΓΩΝΙΣ ΑΚΡΑ'
 της παραλίας Επανομής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.