Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Πρωτοβουλία του δήμου Θερμαϊκού για συγκέντρωση σχολικών ειδών που θα διατεθούν στα άπορα παιδιά


Μία αξιέπαινη πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών για παιδιά άπορων οικογενειών του Δήμου Θερμαϊκού, ανέλαβε η αντιδημαρχία κοινωνικής πολιτικής παιδείας και πολιτισμού του δήμου, σε συνεργασία με την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων.

Συγκεκριμένα συγκεντρώνονται σχολικές τσάντες, σχολικά βιβλία και βοηθήματα, κασετίνες, τετράδια, ντοσιέ, στυλό, μολύβια, γόμες, ξυλομπογιές και μαρκαδόροι.
Σε ανακοίνωσή της η αντιδημαρχία κοινωνικής πολιτικής, καλεί τους κατοίκους του Δήμου που επιθυμούν να προσφέρουν οποιαδήποτε από τα σχολικά είδη που αναφέρονται παραπάνω όπως προσέλθουν:
-Για τη Δημοτική Κοινότητα Επανομής: στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Επανομής (25ης Μαρτίου 70) για τα παιδιά της Α/θμιας Εκπ/σης και στο Γυμνάσιο Επανομής (περιοχή Στριβό) για τα παιδιά της Β/θμιας Εκπ/σης, καθημερινά 9:00 -  12:00 έως την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου.
-Για τη Δημοτική Κοινότητα Ν.Μηχανιώνας: στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ν.Μηχανιώνας (Κανάρη 17) για τα παιδιά της Α/θμιας Εκπ/σης και στο 1ο Γυμνάσιο Ν.Μηχανιώνας (25ης Μαρτίου τέρμα) για τα παιδιά της Β/θμιας Εκπ/σης, καθημερινά 9:00 - 12:00 έως την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου.
-Για τη Δημοτική Ενότητα Περαίας: στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Περαίας  (Αμπελοκήπων 56) για τα παιδιά της Α/θμιας Εκπ/σης και στο 1ο Γυμνάσιο Περαίας (Πηγάσου 6) για τα παιδιά της Β/θμιας Εκπ/σης, καθημερινά 9:00 - 12:00 έως την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου. 
Στην ανακοίνωση, διατυπώνεται η παράκληση όπως όλα τα είδη που θα προσφερθούν, να είναι σε καλή κατάσταση, έτοιμα για χρήση ή καινούργια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.