Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

"Aνάσα" για την ΠΑΕ Άρης η υπαγωγή στο άρθρο 99


Ανάσα για την ΠΑΕ Άρης, καθώς το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης έκανε δεκτή την  αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 που κατέθεσε χθες η κιτρινόμαυρη ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αρνητικά στην έγκριση υπαγωγής παρενέβη στην αίθουσα του Πρωτοδικείου το ΙΚΑ, αφού σε ανάλογες περιπτώσεις το Δημόσιο προβάλλει εμπόδια. Στη σχετική διαδικασία από πλευράς πιστωτών παραστάθηκε μόνο το ΙΚΑ με τους δικηγόρους του, οι οποίοι έκαναν παρέμβαση ζητώντας να αποφασίσει αρνητικά το δικαστήριο στην αίτηση του 'Αρη. Νομικά από την πλευρά της ΠΑΕ παραστάθηκαν οι κ. Τσομίδης, Αργυριάδης και Χριστοφορίδης. 
Με την απόφαση που εκδόθηκε, οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης παίρνουν μια... μικρή «ανάσα», παγώνοντας για τουλάχιστον ένα δίμηνο τις απαιτήσεις που υπάρχουν από πάσης φύσεως πιστωτές και κυρίως από το ελληνικό Δημόσιο. Στο διάστημα αυτό που θα ακολουθήσει της προσωρινής απόφασης για το άρθρο 99, οι παράγοντες του 'Αρη θα πρέπει να έρθουν σε διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές ώστε να ετοιμάσουν τον πλήρη και τελικό φάκελο, ο οποίος θα εγκριθεί ή όχι από το αρμόδιο δικαστήριο τελεσίδικα.

Την ίδια στιγμή 'Αρης και ΠΑΟΚ ήρθαν σε συμφωνία για μετακίνηση οπαδών στα μεταξύ τους ντέρμπι. Οι δύο διοικήσεις τα βρήκαν με αλληλοπαραχώρηση 1.000 εισιτηρίων στον αντίπαλο για τα μεταξύ τους παιχνίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.