Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

"Συρματοπλέγματα" στην παραλία από επιτήδειους;


Ένα απίστευτο περιστατικό, αφηγήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο Θερμαϊκού η επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Ενότητα», Ντίνα Μώραλη: Μία οικογένεια πάει την περασμένη Κυριακή για μπάνιο στον Ποταμό της Επανομής, πλησιάζει στην ακτή και ο πατέρας με τη μητέρα στρώνουν τις πετσέτες στην αμμουδιά για να καθίσουν τα παιδιά τους.

Πλησιάζει τότε κάποιος «φουσκωτός»,  και τους λέει ότι απαγορεύεται να κάνουν εκεί μπάνιο, εκτός και αν χρησιμοποιήσουν τις επί πληρωμή ξαπλώστρες του γειτονικού Beach Bar. Επακολουθεί φασαρία και τα μέλη της οικογένειας οργισμένα, καταφεύγουν στο αστυνομικό τμήμα Επανομής για να καταγγείλουν αυτή την παρεμπόδιση χρήσης του αιγιαλού.  Και τι πληροφορούνται  από τον αστυνομικό που ήταν την ώρα εκείνη εκεί; Ότι το Beach Bar αυτό είναι παράνομο και ότι εκκρεμεί αίτηση κατεδάφισής του!
Η καταγγελία, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε αίσθηση στα υπόλοιπα μέλη του δημοτικού συμβουλίου. Ενώ ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Επανομής κ. Καζάκης ανέφερε ότι το συγκεκριμένο κατάστημα, δεν ανήκει στα Beach Bar του Ποταμού, που είναι στην ευθύνη του δήμου Θερμαϊκού, αλλά καταλαμβάνει χώρο στην παραλία από τα λεγόμενα «μοναστηριακά», την έκταση δηλαδή που βρίσκεται εκεί που τελειώνει ο Ποταμός και αρχίζουν τα κτήματα που ανήκουν στο μοναστήρι της Αγίας Αναστασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.