Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Οι Duran-Duran τον Ιούλιο στη Θεσσαλονίκη


Το διάσημο συγκρότημα Duran-Duran, επέλεξε ως σταθμό της πανευρωπαϊκής περιοδείας τους την Θεσσαλονίκη, την πόλη που ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχουν επισκεφθεί, για μία και μοναδική συναυλία την Παρασκευή 6 Ιουλίου στο Θέατρο Γης.

Θα είναι η πρώτη φορά που οι θαυμαστές τους θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τα τραγούδια του τελευταίου τους άλμπουμ, μαζί με όλες τις κλασικές επιτυχίες της καριέρας τους, που καθιέρωσαν τους Duran Duran ως ένα από τα πιο αληθινά και δυναμικά Βρετανικά pop icons.
Το εκπληκτικό πρόσφατο «All you need is now», που κυκλοφορεί αποκλειστικά στην Ελλάδα και στην Κύπρο από τη Rockarolla (a division of Spicy), αποτέλεσε θρίαμβο για τους Duran Duran, αφού ενθουσίασε φαν και κριτικούς. Η παραγωγή ανήκει στον βραβευμένο με Grammy Mark Ronson (Amy Winehouse, Adele, Kaiser Chiefs, Lily Allen) και μιξαρίστηκε από τον Mark «Spike» Stent (Madonna, Björk, No Doubt).
Το νέο άλμπουμ (δέκατο τρίτο στούντιο άλμπουμ) του συγκροτήματος περιλαμβάνει guest vocals/rap από την Ana Matronic των Scissor Sisters, μακροχρόνια φίλη και συνεργάτιδα των Duran Duran, καθώς επίσης και την R&B/neo-soul superstar Kelis, ενώ ο Owen Pallett των Arcade Fire συνεισφέρει στις έγχορδες ενορχηστρώσεις του άλμπουμ.
Η κυκλοφορία του «All you need is now» (που ήδη κυκλοφορεί σε digital, CD και βινύλιο) περιλαμβάνει πέντε νέα τραγούδια. Η deluxe CD έκδοσή του θα εμπεριέχει και εκτενέστερο artwork του άλμπουμ, το bonus τραγούδι «Networker Nation» και ένα remix του πρώτου single «All you need is now».
To «All you need is now» είναι ένας φόρος τιμής και επιστροφή στις ρίζες στο πιο ένδοξο μουσικό «καμάρι» του συγκροτήματος και έχει χαρακτηριστεί από τον παραγωγό τους ως η «φανταστική συνέχεια/follow up του Rio, που ποτέ δεν έγινε».
Οι Duran Duran έχουν μία διαπρεπή καριέρα με πάνω από 80 εκατομμύρια άλμπουμ, 30 chart toppers στη Μ. Βρετανία, 18 Αμερικάνικα hit singles και μία εκπληκτική παγκόσμια παρουσία που εγγυάται ένα τεράστιο συναυλιακό κοινό και στις πέντε ηπείρους. Τα τέσσερα ιδρυτικά μέλη των Duran Duran είναι τώρα μία ασταμάτητη δύναμη που κατέκτησε τα τελευταία μόλις χρόνια πέντε σημαντικά Lifetime Achievement βραβεία (MTV Video Music Award, Brit Award, Ivor Novello, Q Magazine και ένα ισπανικό Premios Ondas) και ανήκουν στην ελίτ με τους σημαντικότερους διεθνούς φήμης καλλιτέχνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.