Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Ραγδαίες εξελίξεις στον Άρη μετά την μη αδειοδότηση


Ραγδαίες εξελίξεις φέρνει η απόρριψη της αδειοδότησης, της ΠΑΕ Άρης Θεσσαλονίκης από την ΕΠΟ. Μετά την επίσημη ανακοίνωση των αποφάσεων της Ομοσπονδίας, συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ, το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας, πλην του εκτελεστικού διευθυντή, το προεδρείο του ΑΣ και τα μέλη του προεδρείου της Κοινωνίας Μελών.

Η αγωνία και η απογοήτευση ήταν διάχυτη στο συμβούλιο που ακολούθησε και κράτησε πολλές ώρες, ενώ έπεσε στο τραπέζι και θέμα παραιτήσεων των μελών της διοίκησης και η δημιουργία, ενός παναρειανού σχήματος που θα προσπαθήσει να σώσει ότι σώζεται και να συσπειρώσει τον κόσμο της ομάδας.
Μετά από την αρνητική εξέλιξη πλέον άπαντες κατάλαβαν ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν στο τιμόνι της ομάδας, οι άνθρωποι που την απαξίωσαν αγωνιστικά, οργανωτικά και οικονομικά.
Μπορεί από το βήμα της Κ.Μ.Α., τα «φιλικά» σάιτ και ραδιόφωνα να ήθελαν να παίξουν τον ρόλο του «εγγυητή» της επόμενης ημέρας της ομάδας, καθώς θα άνοιγαν οι στρόφιγγες με τα εκατομμύρια από το εξωτερικό και είχαν την αδειοδότηση … στο τσεπάκι, αλλά αντ’ αυτού το μόνο που είδαμε μετά την Γ.Σ. του Φορέα είναι, προσφυγές και την μη αδειοδότηση της ομάδας, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Κανείς από την διοίκηση Αθανασιάδη ακόμα και τώρα που… διαλύεται το σύμπαν, δεν είχε την ευθιξία ν’ αναλάβει την ευθύνη για ότι έγινε. Μόνο ο εκτελεστικός διευθυντής Κόντης κατά την πάγια τακτική του  έριξε την ευθύνη σε άλλους, στους δικαστές της επιτροπής της ΕΠΟ, ενώ το μόνο που έδειξε να τον ενδιαφέρει είναι αν θα μπορέσει τελικά η ομάδα να κάνει μεταγραφές.
Όποια και αν είναι η εξέλιξη με τις ποινές που επισύρει η μη αδειοδότηση της ομάδας, πρέπει να μπει επιτέλους ένα τέλος στον κατήφορο του Άρη και να ξεκινήσει μια νέα προσπάθεια για την εξυγίανση της ΠΑΕ, ανάλογη με εκείνη που ξεκίνησε στο τμήμα μπάσκετ.

 Πηγή: εφημερίδα Αθλητικά Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.