Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Ελεύθερο δέντρο ή κολώνα ΔΕΗ; Καρφώστε.....

Τρεις μέρες τώρα, περιμέναμε κάποια εξήγηση από τη διοίκηση του δήμου Θερμαϊκού για την πρωτοφανή και μοναδική στα χρονικά, ενέργεια συνεργείου του δήμου, όπως την αποκάλυψε το blog «Τσουνάμι», να τοποθετήσει στην Περαία πινακίδες οδικής σήμανσης πάνω σε… δέντρο και κολώνα της ΔΕΗ!
Κι αντί να υπάρξει επίσημη τοποθέτηση από τη διοίκηση στην επίσημη ιστοσελίδα του δήμου για το εξωφρενικό αυτό γεγονός, μαθαίνουμε από ανάρτηση του Γιώργου Καριώτη στο Facebook, ότι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος διατείνεται τώρα ότι δεν ήταν λέει εργαζόμενοι του δήμου οι δράστες, αλλά… άσχετοι!
Όπως προκύπτει και από φωτογραφικό υλικό, το πρωί της περασμένης Τετάρτης, εργαζόμενοι του Δήμου Θερμαΐκού, προκειμένου να τοποθετήσουν δύο πινακίδες σήμανσης για την μονοδρόμηση της οδού Μηδείας, που δείχνουν ότι απαγορεύεται η διέλευση των οχημάτων προς την άνοδο από την πλευρά της οδού Ανθέων, επέλεξαν να τις καρφώσουν τη μία πάνω σε δέντρο και την άλλη σε κολώνα της ΔΕΗ.
Σωστό το μέτρο της μονοδρόμησης, εξωφρενική όμως η επιλογή να μην τοποθετηθούν οι σχετικές πινακίδες σε κανονικούς σιδερένιους στύλους, αλλά…όπου βρήκαν πρόχειρα οι άνθρωποι της τεχνικής υπηρεσίας. Ενδεικτικό κι αυτό της τσαπατσουλιάς με την οποία η αντιδημαρχία τεχνικών έργων του δήμου Θερμαϊκού αντιμετωπίζει όλα τα θέματα της αρμοδιότητάς της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.