Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

"Δημιουργία Ξανά": Υποψήφιοι στην Α΄και Β΄ Θεσσαλονίκης


Ανακοινώθηκαν οι συνδυασμοί του συνασπισμού «Δημιουργία, Ξανά!», στον οποίο συμμετέχουν η Δράση και η Φιλελεύθερη Συμμαχία. Στην Α΄ Αθήνας θα είναι υποψήφιος ο Στέφανος Μάνος, ενώ ο Θάνος Τζήμερος κατεβαίνει ως υποψήφιος στην Α΄ Θεσσαλονίκης.

Οπως ανακοινώθηκε από τον εκλογικό συνασπισμό, «όλοι οι υποψήφιοι είναι μη επαγγελματίες πολιτικοί, άνθρωποι με πραγματικές δουλειές. Ανθρωποι αποτελεσματικοί, ενεργοί πολίτες, οι οποίοι λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν αποφάσισαν να συμβάλουν ενεργά στην ανασύνταξη της χώρας μας για την παραμονή της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή οικογένεια». Από τους υποψηφίους πάνω από το 35% είναι γυναίκες.
Στην Α΄ Θεσσαλονίκης στη λίστα περιλαμβάνονται οι εξής: Θάνος Τζήμερος, Ναταλία Αλεξίου, Ζαννώ Απικιάν, Σμαρούλα Μανιάτη, Κώστας Συμελίδης, Ιωάννα Ασμενιάδου, Ισμήνη Καραβιδοπούλου, Γεωργία Τσάγκα, Βασίλης Πανίδης, Λευτέρης Πλακίδας, Δημήτρης Σινάνης, Διονύσης Κατρανίτσας, Μιχάλης Μαθιουλάκης, Αγγελος Γιακουμής, Αστέριος Πονηρός και Βαλεντίνη Μπάβα.
Στη Β΄ Θεσσαλονίκης η λίστα της «Δημιουργίας, Ξανά!» έχει ως εξής: Ερασμία Παπαδοπούλου, Ελένη Λαζίδη, Φένια Ασμενιάδου-Ζούρα, Σταμάτης Μαρίνης, Σωτήρης Μπαμπατζάνης, Ντόινα-Μιχαέλα Νταλλακόστα και Κατερίνα Πλιάκη. Να σημειωθεί ότι ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος είναι τέταρτος στη λίστα της Α΄ Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.