Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Εικαστικό διήμερο και διαγωνισμός γευσιγνωσίας από τον Πολιτιστικό Οικολογικό Σύλλογο Περαίας


Δύο ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, ετοιμάζει ο Πολιτιστικός Οικολογικός Σύλλογος Περαίας από τις 9 έως τις 13 Ιουνίου. Εκδηλώσεις που πρέπει όλοι και με κάθε τρόπο να στηρίξουν. Πρόκειται συγκεκριμένα για:

-Το Εικαστικό Διήμερο, που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Ιουνίου στην αίθουσα του συλλόγου, στο 1ο Γυμνάσιο Περαίας, Πηγάσου 4. Τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής θα γίνουν στις 20:00 του Σαββάτου 9 Ιουνίου, ενώ την Κυριακή 10 Ιουνίου η έκθεση θα λειτουργήσει τις ώρες 18:00-21:00.
-Τον Διαγωνισμό Μαγειρικής και Γευσιγνωσίας που θα γίνει στις 13 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Royal Hotel, με τιμή εισόδου 7 ευρώ.
Ειδικά για την γευσιγνωσία, ο σύλλογος δέχεται συμμετοχές μέχρι και την τελευταία ημέρα αλλά για την καλύτερη οργάνωση καλά θα ήταν οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 10 Ιουνίου.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Πολιτιστικός Οικολογικός Σύλλογος Περαίας «Η συμμετοχή σας στις εκδηλώσεις μας πέραν της χαράς που μας δίνει είναι και μία ηθική επιβράβευση των προσπαθειών  του Δ.Σ. του Συλλόγου αλλά και των πολλών εθελοντών που βοηθούν κάθε φορά για την πραγματοποίησή τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.