Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Καταζητείται ο τραμπούκος Η.Κασιδιάρης


Η προϊστάμενη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ελένη Ραΐκου ζήτησε την σύλληψη του κ. Κασιδιάρη με την διαδικασία του αυτωφόρου εντός 48 ωρών. Από την Εισαγγελία Πρωτοδικών διευκρινίζεται ότι η εντολή για σύλληψη του Ηλία Κασιδιάρη αφορά την επίθεση του σε βάρος της Λιάνας Κανέλη.
Το αδίκημα που αφορά το γρονθοκόπημα, σε βάρος της υποψήφιας βουλευτή του ΚΚΕ, προσδιορίζεται σε απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, αδίκημα που διώκεται αυτεπάγγελτα.

Αντίθετα η αντίδραση του Ηλ. Κασιδιάρη απέναντι στην υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ρ. Δούρου, σε βάρος της οποίας έριξε νερό, χαρακτηρίζεται ως απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση, αδίκημα που διώκεται μετά από μήνυση.

Η Εισαγγελία διευκρινίζει, επίσης, ότι ο Ηλ. Κασιδιάρης δεν φέρει την ιδιότητα του βουλευτή, καθώς η Βουλή έχει διαλυθεί ενόψει εκλογών.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ρένα Δουρου από τον ΣΥΡΙΖΑ στην πρωϊνή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, μίλησε στον Ηλία Κασιδιάρη για τη δίκη που εκκρεμεί εις βάρος του, για ληστεία και ένοπλη επίθεση και είπε ότι η Χρυσή Αυγή θα πάει τη χώρα 500 χρόνια πίσω. Τότε ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής πέταξε ένα ποτήρι με νερό στο πρόσωπο της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία διατήρησε την ψυχραιμία της! Κι αμέσως μετά, άρχισε να χτυπάει στο πρόσωπο τη Λιάνα Κανέλλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.