Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Τη στήριξη του Φ.Κουβέλη ζητά ο Αν. Ανδριανόπουλος

Αιφνιδίασε ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος, εκφράζοντας τη στήριξη του στο πρόσωπο του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη. Σε προβλέψεις του, ενόψει της κυριακάτικης κάλπης ο κ. Ανδριανόπουλος σημείωσε οτι βλέπει επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ και κάλεσε τους Έλληνες ψηφοφόρους να στηρίξουν τη "συνετή φωνή" του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη.
Το γνωστό στέλεχος του φιλελευθέρου χώρου, αναφερόμενος στις εξελίξεις που θα σηματοδοτήσει το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής, υπογράμμισε με έμφαση:
«Πώς μπορεί να σωθεί η χώρα; Μοναχά μέσα από μια ισχυρή Δημοκρατική Αριστερά. Ανεξάρτητα από την προσωπική μου πεποίθηση, άσχετη με τις πολιτικο-ιδεολογικές μου προτιμήσεις, που παραμένει σταθερή στην εκτίμηση πως νικητής των εκλογών θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, τα πιθανά δεδομένα είναι μόνο δύο. Το ένα είναι νίκη της ΝΔ, και σχηματισμός κυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ η ίσως και με την ΔΗΜΑΡ. Η άλλη εκδοχή είναι μια νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δίχως αυτοδυναμία. Μια ισχυρή ΔΗΜΑΡ θα συνέβαλε τότε στον σχηματισμό κυβερνητικού σχήματος. Η παρουσία της θα διευκόλυνε τους κήρυκες ενός ακραίου Αριστερισμού να βάλουν νερό στο κρασί τους και να εγκαταλείψουν κάποιες από τις υπερβολικές και ακραία λαϊκίστικες προεκλογικές τους θέσεις», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.