Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Στις 11 Ιουνίου η δίκη βουλευτή της Χρυσής Αυγής για επίθεση και ληστεία


Αναβλήθηκε για τις 11 Ιουνίου διακόπηκε η δίκη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος κατηγορείται σε υπόθεση επίθεσης και ληστείας σε βάρος πολίτη το 2007, στην Πολυτεχνειούπολη Αθηνών.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο σε βάρος του, που αφορά αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος, ο Ηλίας Κασιδιάρης παρείχε συνδρομή σε πέντε άγνωστους δράστες που χτύπησαν με κλομπ και μαχαίρωσαν έναν μεταπτυχιακό φοιτητή από τον οποίο αφαίρεσαν την αστυνομική του ταυτότητα.
Όπως προκύπτει από την κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα, οι δράστες αμέσως μετά την επίθεση διέφυγαν με αυτοκίνητο το οποίο ανήκει στον βουλευτή.
Ο κατηγορούμενος, που ήταν απών από το δικαστήριο, αρνείται ότι συνέδραμε με οποιονδήποτε τρόπο στο περιστατικό και υποστηρίζει ότι την επίμαχη ημέρα και ώρα βρισκόταν στο νοσοκομείο Μετροπόλιταν ως ιατρικός επισκέπτης και ότι το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο στο πάρκινγκ της κλινικής.
Η δίκη δεν εκφωνήθηκε λόγω παρέλευσης του ωραρίου και το δικαστήριο όρισε τη διεξαγωγή της για τη Δευτέρα, 11 Ιουνίου.

Να γίνει η δίκη, ζητά η Δημοκρατική Αριστερά
Να μην υπάρξει νέα αναβολή της δίκης του εκπροσώπου της "Χρυσής Αυγής" ζητάει 
η Δημοκρατική Αριστερά.
«Ελπίζουμε να μην αναβληθεί εκ νέου τη Δευτέρα, η δίκη του εκπροσώπου Τύπου της "Χρυσής Αυγής", ο οποίος κατηγορείται για συνδρομή σε ληστεία.
Η δίκη πρέπει να γίνει για να λάμψει η αλήθεια και να πληροφορηθούν οι πάντες ποιοί κρύβονται πίσω από τη "Χρυσή Αυγή"», αναφέρει σχετική ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.