Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Ως μία από τις ποιό σέξι γυναίκες στην Ευρώπη, παρουσιάζει την Εύα Καϊλή η εφημερίδα "The Sun"

Ως μία από τις πιο σέξι πολιτικούς στην Ευρώπη, παρουσιάζει την βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Εύα Καϊλή, η βρετανική εφημερίδα "The Sun στην ηλεκτρονική της έκδοση με τίτλο "Ερωτογενείς Ευρωζώνες".

Γράφοντας για τις πιο σέξι γυναίκες πολιτικούς στην Ευρώπη, ο συντάκτης της εφημερίδας Όλιβερ Χάρβεϊ αναφέρει σχετικά: «Πρέπει να έχετε χάσει το μυαλό σας αν δεν βλέπετε ότι η Ελληνίδα πολιτικός και πρώην παρουσιάστρια ειδήσεων φέρνει ομορφιά και εξυπνάδα στο κοινοβούλιο». Και προσθέτει: «Με κεφάλαια όπως η Εύα, οι Έλληνες έχουν σαφώς λιγότερες πιθανότητες να τυπώσουν δραχμές».
«Η Ελλάδα ταλαντεύεται στην άβυσσο, με το ευρώ να βρίσκεται σε κίνδυνο. Όμως παρότι το χρέος και το έλλειμμα εξαπλώνεται στην Ευρώπη καθώς η φωτιά και τα σύννεφα της ύφεσης σκιάζουν την ήπειρο, δεν είναι όλα τα νέα άσχημα», αναφέρει. «Και αυτό γιατί κάποιες γυναίκες πολιτικοί, ομορφαίνουν την επικαιρότητα και την Ευρωζώνη», συμπληρώνει.
Μαζί με την Ελληνίδα πολιτικό, στο ίδιο δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας συμπεριλαμβάνονται η υπουργός αθλητισμού Joanna Mucha από την Πολωνία, η Γαλλίδα υπουργός πολιτισμού Aurelie Filippetti, η Ισπανίδα πρώην υπουργός εθνικής άμυνας Carme Chacón, η βουλευτής Ρουμάνα Elena Udrea και η Ιταλίδα Mara Carfagna η οποία άλλωστε είχε λάβει και την πρώτη θέση σε σχετική λίστα που είχε δημοσιεύσει το περιοδικό "Maxim" με τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο που ασχολούνται με την πολιτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.