Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

O 1ος ποδηλατικός αγώνας δεξιοτεχνίας στην Περαία


Το Τμήμα Αθλητισμού του Δ.Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. δήμου Θερμαϊκού, διοργανώνει τον 1ο Ποδηλατικό Αγώνα Δεξιοτεχνίας. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Ιουνίου 2012 στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Περαίας, επί των οδών Φιλίππου 12 & Ανθέων στις 10:00π.μ.
Ο ποδηλατικός αγώνας δεξιοτεχνίας είναι ένα event που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στον δήμο Θερμαϊκού. Αποτελεί μια προσπάθεια να παρουσιαστεί ένας διαφορετικός αγώνας ποδηλασίας, ώστε να ζήσουν τα παιδιά μια διαφορετική εμπειρία και ταυτόχρονα να προωθηθεί η ιδέα να αγαπήσουμε περισσότερο το ποδήλατο εντάσσοντας το ενεργά στη ζωή μας.

Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν κορίτσια και αγόρια ηλικίας 6 έως 15 ετών (γεν.1997-2006) αρκεί να γνωρίζουν ποδήλατο και να έχουν τη συναίνεση των γονέων τους. Για όσα παιδιά δεν διαθέτουν ποδήλατο και κράνος θα υπάρχουν διαθέσιμα από την
οργανωτική επιτροπή. Οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν σε κατηγορίες ανάλογα με την ημερομηνία γέννησης. Οι κατηγορίες είναι κατ. Α’ 6-9 ετών(2006-2003), κατ. Β’ 10-12
ετών(2002-2000) & κατ. Γ’ 13-15 ετών(1999-1997).

Η διαδρομή που θα διανύσουν θα είναι ειδικά διαμορφωμένη με σταθμούς, μικρής και μεγάλης δυσκολίας, τους οποίους οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να διασχίσουν στον καλύτερο δυνατό χρόνο, χωρίς να συλλέξουν βαθμούς ποινής από σταματήματα, πτώσεις κ.α.

Ο βασικότερος στόχος της εκδήλωσης είναι η ψυχαγωγία και η αναψυχή των παιδιών. Επίσημοι καλεσμένοι της εκδήλωσης θα είναι η Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας Θράκης και ο Ποδηλατικός Όμιλος ΒΕΛΟΣ, ο οποίος γιορτάζει φέτος τα πεντηκοστά γενέθλια του..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.