Κυριακή 27 Μαΐου 2012

15θήμερο εκπτώσεων στην αγορά της Θεσσαλονίκης


Αλλαγή ψυχολογίας στην αγορά, επιχειρεί ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, πραγματοποιώντας εκπτώσεις στα καταστήματα, από την Πέμπτη 31 Μαΐου 2012 έως και το Σάββατο 16 Ιουνίου 2012, ώστε να δώσει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να κάνουν τις αγορές τους σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.

Στα πλαίσια της προσπάθειας αναθέρμανσης της αγοραστικής κίνησης, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης καλεί τις εμπορικές επιχειρήσεις της πόλης να συμμετέχουν στη προσπάθεια αλλαγής ψυχολογίας της αγοράς, «χρωματίζοντας» τις τιμές τους και διαθέτοντας τα είδη τους σε μοναδικά χαμηλές τιμές.
«Από την Πέμπτη 31 Μαΐου 2012, βάζουμε χρώμα στην ''γκρίζα'' αγορά μας, βάζουμε χρώμα στην ''γκρίζα'' ψυχολογία μας και παρέχουμε επιπλέον κίνητρα στους καταναλωτές για βόλτα και αγορές στις επιχειρήσεις μας, επωφελούμενοι των χαμηλών τιμών, αλλά και ειδικών παροχών πάρκινγκ και ειδικών τιμών σε χώρους εστίασης, που θα επιδιώξουμε να συνδυαστούν με την πρωτοβουλία του συλλόγου μας», επισημαίνει ο πρόεδρος του ΕΣΘ, Κωστής Χαντζαρίδης.
Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν, καλούνται να το δηλώσουν στον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης (τηλ. 2310/547.887, 2310/538.790).
Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι η αρχική απόφαση του ΕΣΘ στη γενική συνέλευση της περασμένης Τετάρτης ήταν για δεκαήμερο εκπτώσεων και προσφορών. Το διάστημα αυτό επιμηκύνθηκε την επομένη κατά μία εβδομάδα, ώστε να φτάσει μέχρι τις εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.