Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Καθαρισμός της παραλίας Αγγελοχωρίου την Κυριακή

Η αντιδημαρχία Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Ανακύκλωσης και Καθαριότητας του δήμου Θερμαϊκού, συμμετέχοντας στην Πανελλήνια καμπάνια «Lets do It Greece», οργανώνει τον καθαρισμό της παραλίας της Τοπικής Κοινότητας Αγγελοχωρίου του Δήμου Θερμαϊκού, την Κυριακή 29 Απριλίου 2012.  
Ο καθαρισμός θα πραγματοποιηθεί με την συνεργασία του Τοπικού Συμβουλίου Αγγελοχωρίου και του Πολιτιστικού Συλλόγου «Φάρος» Αγγελοχωρίου.
Κατά τη συλλογή των απορριμμάτων θα γίνεται διαχωρισμός τους σε ανακυκλώσιμα και μη (σακούλες έγχρωμες και μαύρες αντίστοιχα).
Η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος θα διαθέσει τον μηχανοκίνητο εξοπλισμό της (απορριμματοφόρα, φορτηγά, ακτοκαθαριστής, κλπ) για τη σωστή διαχείριση των απορριμμάτων μετά τη συλλογή τους.
Τόπος προσέλευσης: παραλία Αγγελοχωρίου (στην είσοδο του λιμανιού)
Κατεύθυνση: από το λιμάνι προς παραλία Τουρμπαλί
Ώρα έναρξης: 10:30 π.μ.
Ο κάθε εθελοντής που θα συμμετέχει στον καθαρισμό, θα ήταν καλό να έχει μαζί του καπέλο, γάντια και νερό, να φοράει πρόχειρα και άνετα ρούχα και παπούτσια καθώς και αντηλιακό.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Κώστα Βογιατζή: «Ο καθαρισμός των ακτών του Δήμου Θερμαϊκού είναι υπόθεση όλων μας. Σας περιμένουμε για να στείλουμε όλοι μαζί ένα μήνυμα εθελοντισμού και περιβαλλοντικής συνείδησης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.