Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Η εκστρατεία καθαριότητας της παραλίας Αγγελοχωρίου

φωτογραφία αρχείου
Επιτυχία, σημείωσε ο καθαρισμός της παραλίας του Αγγελοχωρίου, με πρωτοβουλία της αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Ανακύκλωσης και Καθαριότητας του δήμου Θερμαϊκού, συμμετέχοντας στην Πανελλήνια καμπάνια «Lets do It Greece».
Την προσπάθεια αυτή υποστήριξαν κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας Αγγελοχωρίου, μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου «Φάρος» Αγγελοχωρίου, μέλη του Ομίλου Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού, μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Πρόληψης Αντιμετώπισης Καταστροφών Θερμαϊκού, το Λιμενικό Τμήμα Μηχανιώνας και το Κέντρο υγείας Μηχανιώνας.
Κατά τη συλλογή των απορριμμάτων έγινε διαχωρισμός τους σε ανακυκλώσιμα και μη (σακούλες έγχρωμες και μαύρες αντίστοιχα). Συνολικά μαζεύτηκαν 60 σακούλες με οικιακά απορρίμματα, 40 σακούλες ανακυκλώσιμα απορρίμματα και 5 φορτία ογκωδών απορριμμάτων. Η αντιδημαρχία Περιβάλλοντος διέθεσε τον μηχανοκίνητο εξοπλισμό της (απορριμματοφόρα, φορτηγά, ακτοκαθαριστής, κλπ) για τη σωστή διαχείριση των απορριμμάτων μετά τη συλλογή τους.
Με ανακοίνωσή του ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας κ. Κώστας Βογιατζής, ευχαριστεί για τη συνδρομή τους όλους τους συνδημότες που διέθεσαν το χρόνο τους για τον καθαρισμό αυτής της παραλίας. Αναφέροντας ότι θα συνεχιστεί η προσπάθεια με καθαρισμούς και άλλων ακτών του Δήμου Θερμαϊκού κατά τη διάρκεια όλου του καλοκαιριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.