Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Θέρμη: Άρχισαν οι αιτήσεις για τους λαχανόκηπους

Αρχίζει από σήμερα η κατάθεση των αιτήσεων για τους λαχανόκηπους που θα "μοιράσει" ο δήμος Θέρμης. Πρόκειται για το πρόγραμμα "Λειτουργία Δημοτικού Λαχανόκηπου Θέρμης", μέσω του οποίου θα παραχωρηθεί στους ενδιαφερόμενους μια μικρή έκταση γης (50 – 80 τ.μ.) με σκοπό την καλλιέργεια λαχανικών για την κάλυψη των ατομικών και οικογενειακών αναγκών τους.

Η νέα αυτή πρωτοβουλία του δήμου Θέρμης απευθύνεται σε όλους τους δημότες, ενώ προτεραιότητα στην ικανοποίηση των αιτημάτων θα έχουν όσοι δημότες ανήκουν σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες (όπως οι άνεργοι, οι πολύτεκνοι και οι μονογονεϊκές οικογένειες). Η διάρκεια της παραχώρησης των τμημάτων γης στον δημοτικό λαχανόκηπο είναι ετήσια και θα γίνεται έναντι ενός ελάχιστου συμβολικού τιμήματος.
Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής θα ολοκληρωθεί στις 30 Απριλίου και θα υποβάλλονται στο δημαρχείο Θέρμης από τις 08:00 ως τις 14:00. Στην περίπτωση που υπάρξει αριθμός αιτήσεων μεγαλύτερος από τη δυνατότητα παροχής τμημάτων γης, θα πραγματοποιηθεί δημόσια κλήρωση. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε το 2313-300777

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.