Τρίτη 17 Απριλίου 2012

ΠΑΣΟΚ:Ποιόν έκοψαν στο ψηφοδέλτιο Β΄ Θεσσαλονίκης;


Ποιός ήταν ο υποψήφιος για τη Β΄ Θεσσαλονίκης στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ, που κόπηκε την τελευταία στιγμή, με αναγγελία μάλιστα από... τηλεφώνου, επειδή πάτησαν πόδι δύο άλλοι συνυποψήφιοί του; Θα είχε ενδιαφέρον ο πρόεδρος της επιτροπής ανάδειξης υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ, Βασ. Γερανίδης, να μας δώσει στοιχεία με τα ονόματα όσων ενεπλάκησαν στον σχετικό... καυγά.

Για το περιστατικό, έγραψε σχετικά η εφημερίδα "Καρφίτσα":
Τον “έκοψαν” οι σύντροφοι. Χρονιάρες μέρες και κάποιοι στο ΠΑΣΟΚ είπαν να θυμηθούν τον...καλό τους εαυτό. Πριν λοιπόν, στεγνώσει το μελάνι των ονομάτων που ανακοινώθηκαν πως θα στελεχώσουν
τα ψηφοδέλτια του Κινήματος στις διάφορες περιφέρειες της χώρας, άρχισαν τις απειλές πως θα αποχωρήσουν!
Ο λόγος; Μα φυσικά να μην συμπεριληφθούν στις “πράσινες” λίστες υποψήφιοι που μπορούν να τους βάλουν...τρικλοποδιές. Μαθαίνουμε πως κάθε φορά που ακουγόταν και ένα όνομα-απειλή, ο πρόεδρος της Επιτροπής Ανάδειξης των υποψηφίων της Ιπποκράτους, Βασίλης Γερανίδης δεχόταν και από μια κλήση δυσαρεστημένου “σύντροφου”. Τελευταίο περιστατικό, φερόμενος υποψήφιος στη Β' Θεσσαλονίκης, ο οποίος έμαθε δια τηλεφώνου πως τελικά δεν θα συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο καθώς δυο συνυποψήφιοί του απειλούσαν με αποχώρηση...Και να φανταστείτε πως η προεκλογική εκστρατεία βρίσκεται ακόμα στις αρχές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.