Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Χωρίς φαγητό έμειναν στρατιώτες Πασχαλιάτικα!

Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις...
Αυτό κι αν είναι αίσχος και ντροπή: Σε στρατιώτες που υπηρετούν σε μονάδες της Θεσσαλονίκης, τους δόθηκε το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα υποχρεωτικά τρίωρη άδεια να φύγουν από τις μονάδες τους, προκειμένου να μην υποβληθούν αυτές στη δαπάνη σίτισής τους!

Και καλά, όσοι είχαν τα σπίτια τους κοντά, επωφελήθηκαν και κάθισαν με τους δικούς τους στο Πασχαλινό τραπέζι. Οι στρατιώτες όμως που προέρχονται από μακρινές περιοχές της χώρας, έμειναν άλλοι μεν νηστικοί, άλλοι δε ικανοποίησαν την πείνα τους με σάντουϊτς από καντίνες της περιοχής ή το ΚΨΜ!
Και βέβαια, έτσι όπως είναι η οικονομική κατάσταση της χώρας δεν περίμενε κανείς να δει στις στρατιωτικές μονάδες τα γλέντια που γινόταν στο παρελθόν, κάθε Πάσχα, με τους οβελίες και το κρασί να ρέει άφθονο. Ωστόσο όμως, ένα στοιχειώδες φαγητό θα μπορούσε να προσφερθεί στους στρατευμένους νέους. Και πολύ θα θέλαμε να ξέρουμε από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας εάν το φαινόμενο που αναφέραμε ήταν τοπικό, σε κάποιες μονάδες της Θεσσαλονίκης ή επεκτάθηκε φέτος στα στρατόπεδα όλης της χώρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.