Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Αρχίζουν σήμερα οι "Λέσχες Ανάγνωσης" Θερμαϊκού

Ξεκινούν τη λειτουργία τους, σήμερα Δευτέρα, οι Λέσχες Ανάγνωσης Ενηλίκων του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θερμαϊκού-Τμήματος Πολιτισμού. Η πρώτη συνάντηση, έχει προγραμματιστεί από την Λέσχη Ανάγνωσης Ενηλίκων της Νέας Μηχανιώνας, στις 6 μ.μ. σήμερα Δευτέρα 23 Απριλίου, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της Καψαλακείου Πολιτιστικής Στέγης.
Η Λέσχη Ανάγνωσης Ενηλίκων της Περαίας έχει προγραμματίσει την πρώτη συνάντησή της, την Τετάρτη, 25 Απριλίου, στις 6 μ.μ. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του ΚΑΠΠΑ 2000, στο φουαγιέ του θεάτρου.
Η Λέσχη Ανάγνωσης Ενηλίκων των Νέων Επιβατών έχει προγραμματίσει την πρώτη συνάντησή της, την Παρασκευή, 27 Απριλίου, στις 6 μ.μ. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Κ.Α.Π.Η. των Νέων Επιβατών.
Τα μέλη της Λέσχης θα διαβάσουν και θα κουβεντιάσουν για το βιβλίο του Νίκου Θέμελη, «Οι αλήθειες των άλλων». Το βιβλίο πραγματεύεται τις «αλήθειες του καθένα μας απέναντι στις αλήθειες των άλλων. Άλλοτε η δύναμη και άλλοτε η αδυναμία μας να τις πλησιάσουμε ή να τις ανεχτούμε. Οι αντοχές μας απέναντι στον άλλον, στον διαφορετικό και σε ό,τι πιστεύει».
Οι επόμενες συναντήσεις μας θα πραγματοποιούνται μία φορά κάθε μήνα.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2392330363 και 2392330364 και στο mail: poltherm@gmail.com. Υπεύθυνος: Θεοδόσης Τσιρώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.