Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Κλείνουν τα ψηφοδέλτια της "Κοινωνικής Συμφωνίας"

Σήμερα το βράδυ πρόκειται να κλείσουν τα ψηφοδέλτια της «Κοινωνικής Συμφωνίας» της Λούκας Κατσέλη και του Χάρη Καστανίδη, καθώς στόχος του νέου κόμματος είναι να πραγματοποιήσει μία καλή εμφάνιση που θα του επιτρέψει να υπερβεί το φράγμα του 3% για την είσοδό του στη νεα Βουλή.

Μέχρι στιγμής για την Α’ Θεσσαλονίκης επίσημα έχουν ανακοινωθεί οι υποψηφιότητες των εν ενεργεία βουλευτών Χάρη Καστανίδη και Βούλας Τεκτονίδου, όπως επίσης και των ελεύθερων επαγγελματιών Γιάννη Αθανασιάδη και Χρήστου Κοβατσιάδη.
Στο ψηφοδέλτιο θα περιληφθεί ακόμα ο πρώην δήμαρχος Αγίου Παύλου Νίκος Βαρσάμης, η δικηγόρος Θεοδώρα Θεοδώρου, η ψυχολόγος Σβετλάνα Κιτουκίδη, ο νεαρός γεωπόνος Αλέξανδρος Ιωακειμίδης και ο επιχειρηματίας Παντελής Παστενιάδης. Επίσημα ανακοίνωση για τους τρεις τελευταίους ακόμα δεν υπάρχει, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες οι υποψηφιότητές τους «κλείδωσαν» την Κυριακή του Πάσχα.
Για τη Β’ Θεσσαλονίκης έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα του επιχειρηματία Πέτρου Δίτσιου και του αστυνομικού εν αποστρατεία και πρώην αναπληρωτή γραμματέα του ΠΑΣΟΚ στο δήμο Θερμαϊκού Γιάννη Μενδρινού. Έχουν «κλειδώσει» επίσης ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αργύρης Χατζηπέτρου και ο νεαρός πτυχιούχος πληροφορικής από τη Χαλάστρα, Γιώργος Ακριβόπουλος.
Η επίσημη παρουσίαση των ψηφοδελτίων στο νομό Θεσσαλονίκης θα  πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα το πρωί στα γραφεία του κόμματος, παρουσία του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Χάρη Καστανίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.