Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Από την Περαία στο... ψηφοδέλτιο Επικρατείας ΛΑΟΣ!

Προσχώρηση του πρώην βουλευτή ΠΑΣΟΚ, Λευτέρη Κωνσταντινίδη 
Έκπληξη, προκάλεσε η ανακοίνωση του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη, για την προσχώρηση στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό του οδοντίατρου κ. Λευτέρη Κωνσταντινίδη, πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, μόνιμου κατοίκου Περαίας Θεσσαλονίκης τα τελευταία χρόνια. Η έκπληξη συνίσταται στο γεγονός ότι ο κ.Κωνσταντινίδης μετά την αποχώρησή του από το ΠΑΣΟΚ είχε συνεργαστεί για ένα διάστημα με το ΚΚΕ, ενώ πρόσφατα, μετείχε στην ομιλία του Μανώλη Γλέζου στο θέατρο ΚΑΠΠΑ 2000 της Περαίας, όπου μάλιστα είχε κάνει και τοποθέτηση.

Καλωσορίζοντας τον κ. Κωνσταντινίδη στα ψηφοδέλτια του Κόμματος, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ δήλωσε: «Ο Λευτέρης Κωνσταντινίδης έχει καταγραφεί στη συνείδηση όλων των πολιτικών της μεταπολιτευτικής περιόδου ως ο πλέον ανιδιοτελής μαχητής της ζωής, εντός και εκτός του Κοινοβουλίου. Γνωρίζει άριστα την οικονομική κατάσταση της χώρας. Έχει ζήσει πολύ στο εξωτερικό και είναι αχθοφόρος μεγάλων εμπειριών. Η ανιδιοτέλειά του είναι τέτοια που στον κοινό αγώνα που αποφασίσαμε να δώσουμε μαζί για την Ελλάδα, εδώ που βρίσκεται πλέον η Ελλάδα, ήταν το ότι "Πρόεδρε, έρχομαι για την τελευταία
θέση στο Επικρατείας". Θα προσπαθήσω να τον πείσω για μια άλλη σειρά στο Επικρατείας, ευχαριστώντας τον για τους καλούς αγώνες που έχει κάνει για την Ελλάδα, για το κέφι του και την όρεξη για μεγάλη ανατροπή του νεοφιλελευθερισμού».
Ο κ. Λευτέρης Κωνσταντινίδης δήλωσε: «Σημασία δεν έχει τι νίκες κατήγαγε κανένας στην προηγούμενη περίοδο της ζωής του ή τι ήττες έχει υποστεί. Σημασία έχει να είναι πάντα έτοιμος να δώσει το «παρών» στο κάλεσμα του λαού και της χώρας, για τα δικαιώματα των μη προνομιούχων αυτής της χώρας. Και αυτή τη στιγμή, σχεδόν το σύνολο του ελληνικού λαού είναι μη προνομιούχοι και υποφέρουν τα πάντα. Μα κυρίως, με έφερε εδώ κοντά στον Γιώργο Καρατζαφέρη, ο διασυρμός της Ελλάδας και του Ελληνισμού, ο οποίος έχει φτάσει σε ένα τέτοιο επίπεδο που είναι ασύλληπτο. Δεν μπορεί να το πιστέψει κανένας.
Έχω ένα φίλο, μια ηρωική εμβληματική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στην Ελλάδα, ο Νίκος Καρακίτσος, που έχει ένα εγγόνι στη Σουηδία πέντε ετών, την Αλεξάνδρα Καρακίτσου, η οποία δεν θέλει να πηγαίνει στο νηπιαγωγείο. Και όταν γυρίζει το απόγευμα, έρχεται κλαμένη γιατί τα άλλα παιδάκια, τα Σουηδάκια, τα Ιταλάκια, τα Φινλανδάκια, τα Τουρκάκια κ.α. της λένε ότι "Εσείς οι Έλληνες είστε κλέφτες και τεμπέληδες". Αυτό με έφερε εδώ», κατέληξε ο κ. Κωνσταντινίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.