Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Κάντε επιτέλους κάτι μ΄αυτό τον δρόμο


Δεν πέρασε ούτε μήνας, που γράφαμε για την απερίγραπτη εικόνα που εμφανίζει η οδός 25ης Μαρτίου, η οποία έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια στον σημαντικότερο και πλέον πολυσύχναστο δρόμο της Νέας Μηχανιώνας, καθώς  από αυτόν διέρχονται τα περισσότερα Ι.Χ. αυτοκίνητα που κατευθύνονται προς Θεσσαλονίκη και κυρίως τα φορτηγά-ψυγεία που κινούνται προς την ιχθυόσκαλα. Η βροχή, που έπεσε το τελευταίο διήμερο, ήρθε να αποκαλύψει σε όλη της την έκταση την κατάσταση αυτού του δρόμου.

Λακκούβες παντού, στη μέση και τις άκρες του δρόμου με τα αυτοκίνητα να «σακατεύονται» καθώς πέφτουν μέσα, μη μπορώντας να τις αποφύγουν και τον κίνδυνο ατυχημάτων να είναι μόνιμος, καθώς οι οδηγοί στρίβουν απότομα το τιμόνι προσπαθώντας να αποφύγουν τα κατεστραμμένα σημεία του οδοστρώματος.
Γίναμε το μεσημέρι της Πέμπτης μάρτυρες των συνεπειών που έχει ο χαλασμένος δρόμος: Ένα αυτοκίνητο έπεσε σε μία γεμάτη βρόχινο νερό τεράστια λακκούβα που βρίσκεται καταμεσής του δρόμου, ανάμεσα στην εκκλησία και το σούπερ-μάρκετ «Άριστα» και κάποιοι Μηχανιώτες, που βάδιζαν την ώρα εκείνη στο πεζοδρόμιο, «λούστηκαν»από την κορυφή μέχρι τα νύχια τα βρωμόνερα που πετάχτηκαν επάνω τους. Ενώ κάτι ανάλογο συμβαίνει και σε άλλα σημεία του δρόμου μέχρι τα γυμνάσια.  

Πρέπει να σημειωθεί ότι η η οδός 25ης Μαρτίου είχε ενταχθεί στο τεχνικό πρόγραμμα του δήμου Θερμαϊκού για το 2011 προκειμένου να γίνει ανακατασκευή του ασφαλτοτάπητά της. Το έργο όμως παρέμεινε στα χαρτιά, επανεντάχθηκε στο τεχνικό πρόγραμμα του 2012  και ένας Θεός ξέρει πότε θα ξεκινήσουν οι εργασίες του από την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου, η οποία περί άλλων τυρβάζει και όχι για τέτοια άμεσα έργα ουσίας.
Για περισσότερα διαβάστε: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.