Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Μπουτάρης: "Μούσκεμα από τα δύο μεγάλα κόμματα"


«Τα δύο μεγάλα κόμματα, ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. τα έκαναν μούσκεμα», υπογράμμισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, μιλώντας στην εκπομπή «Ανατροπή» του Mega, ενώ υποστήριξε ότι αλλάζει το πολιτικό τοπίο της χώρας με την εκλογή του Βαγγέλη Βενιζέλου στη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Μπουτάρης είπε ακόμη ότι το πολιτικό σύστημα έχει διαλυθεί κι ότι πλέον κοντεύει να διαλυθεί και η κοινωνία μας. «Παρθενογένεση δεν υπάρχει. Πρέπει να δυο μεγάλα κόμματα πρέπει να πείσουν τον κόσμο ότι πρέπει να παλέψουμε όλοι μαζί ξανά. Αυτό ο Βενιζέλος πρέπει να το κάνει και πιστεύω ότι μπορεί.  Έχει δώσει τέτοια δείγματα ραφής».
Απαντώντας σε ερώτηση αν υπάρχει διαφορά μεταξύ Παπανδρέου και Βενιζέλου, ο κ. Μπουτάρης σημείωσε: « Ο κ. Παπανδρέου ανέλαβε ένα τεράστιο έργο το 2009 και απέτυχε. Όταν πας με το χέρι απλωμένο, πηγαίνεις με το κεφάλι κατεβασμένο. Όμως τα κάναμε μούσκεμα από νωρίτερα, από το 2004. Τα δυο μεγάλα κόμματα τα έκαναν μούσκεμα» σημείωσε ο κ. Μπουτάρης.
Ο κ. Μπουτάρης υποστήριξε ότι η χώρα μας έχει πτωχεύσει και τόνισε ότι πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε. «Και μένα μου κουρέψανε ένα αμπέλι 10 στρεμμάτων και τώρα πρέπει να περιμένω 5 χρόνια για να αποδώσει. Φτου και απ’ την αρχή. Έτσι πρέπει να κάνει και η χώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.