Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Αλλαγή φρουράς στη Νέα Μηχανιώνα


Το δημαρχείο Μηχανιώνας όπου βρίσκεται η έδρα
της δημοτικής κοινότητας Νέας Μηχανιώνας

Αλλαγή φρουράς  από 1ης Ιανουαρίου στη δημοτική κοινότητα Νέας Μηχανιώνας, καθώς παραιτείται ο πρόεδρος Γιάννης Νακόπουλος από το αξίωμά του για να αναλάβει πρόεδρος η μέχρι τώρα αντιπρόεδρος του συμβουλίου, Μαρία Λιόλιου, που είχε πλειοψηφίσει στις τελευταίες εκλογές .

Η νέα πρόεδρος, Μαρία Λιόλιου
Η εναλλαγή στο αξίωμα του προέδρου γίνεται μετά τη συμφωνία που είχε συναφθεί αμέσως μετά τις εκλογές του Νοεμβρίου του 2010 να υπάρξει εκ περιτροπής άσκηση των καθηκόντων του προέδρου μεταξύ των τριών συμβούλων της πλειοψηφίας, Μαρίας Λιόλιου, Γιάννη Νακόπουλου και Φώτη Τζάκη.  Στο πλαίσιο  της συμφωνίας αυτής, από την Πρωτοχρονιά του 2013 καθήκοντα προέδρου θα αναλάβει ο κ. Φώτης Τζάκης.
Υπενθυμίζεται ότι εκτός των τριών συμβούλων του συνδυασμού «Θερμαϊκός για όλους» του δημάρχου κ. Γιάννη Αλεξανδρή, στη δημοτική κοινότητα Νέας Μηχανιώνας μετέχουν επίσης ο κ. Περικλής Λασκαρίδης από το συνδυασμό «Θερμαϊκός Νέα Πορεία» του κ. Γιάννη Μαυρομάτη και η κ. Αλεξάνδρα Σπάσου από το συνδυασμό «Κοινωνία των Πολιτών» του κ. Νίκου Παράσχου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.