Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Φτου σας θεομπαίχτες !


Φτου σας θεομπαίχτες. Που πάτε πάλι να βγάλετε τα σπασμένα της κακοδιοίκησής σας και τα υπέρογκα βάρη που μας φορτώνετε με τις στρατιές των συμβούλων σας και των εξόδων λειτουργίας των υπουργικών σας γραφείων, βάζοντας και πάλι «χέρι», για 3η παρακαλώ φορά μέσα σε ένα χρόνο, στις συντάξεις, περικόπτοντας τις επικουρικές.

Και προσπαθείτε να αποπροσανατολίσετε την κοινή γνώμη, διοχετεύοντας ότι τάχα θα γίνει η μείωση των επικουρικών συντάξεων κατά 15% μεσοσταθμικά από 1ης Ιανουαρίου 2012, γιατί, λέει βρίσκονται τα ασφαλιστικά Ταμεία σε κατάσταση «εμφράγματος».
Ποιος όμως προκάλεσε το «έμφραγμα» αυτό; Μήπως οι συνταξιούχοι που μια ζωή, σαράντα και βάλε χρόνια, πλήρωναν από το υστέρημά τους για να έχουν ένα αποκούμπι στα γηρατειά; Μήπως αυτοί φάγανε τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων; Στην περίπτωση, ούτε το «όλοι μαζί τα φάγαμε» του κ. Πάγκαλου δεν ισχύει. Καθώς οι εισφορές των ασφαλισμένων γίνανε «ομόλογα» και «ρέπος» και … «επενδύσεις» της συμφοράς στο Χρηματιστήριο, με συνέπεια τώρα να έχει τιναχτεί η μπάγκα στον αέρα.
Επομένως, φτου σας και ξανά φτου σας μασκαράδες. Ιδιαίτερα για κάποιους από τους βουλευτές και τους υπουργούς, που είναι οι εμπνευστές της αφαίμαξης των γερόντων μας και οι οποίοι αναρριχήθηκαν στο βουλευτικό αξίωμα και στη συνέχεια στο υπουργικό, παριστάνοντας τους «συνδικαλιστές».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.