Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Συνάντηση των Κινημάτων Ειρήνης στην Κωνσταντινούπολη

Στις 24 και 25 του Σεπτέμβρη 2011 θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη η δεύτερη τριμερής συνάντηση των κινημάτων ειρήνης της Ελλάδας, της Κύπρου και της Τουρκίας. Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε πέρσι το καλοκαίρι στην Μυτιλήνη.
 
Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ), «στην ευαίσθητη και πολυτάραχη περιοχή μας, στη δεδομένη στιγμή έντονων αντιπαραθέσεων, ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων και πολέμων η ανάπτυξη της αλληλοκατανόησης, της φιλίας και της συνεργασίας μεταξύ των λαών αποτελεί σημαντική προϋπόθεση για το ειρηνικό μέλλον της περιοχής, για την ασφαλή διαβίωση των λαών. Σταθερό παράγοντα στην κατεύθυνση αυτήν μπορούν να αποτελέσουν τα κινήματα ειρήνης των βαλκανικών χωρών και η κοινή τους δράση και αγώνες».
Στη συνάντηση της Κωνσταντινούπολης η ΕΕΔΥΕ θα πάρει μέρος με πολυάριθμη αντιπροσωπεία φίλων της ειρήνης από όλη τη χώρα, μεταφέροντας τα αισθήματα φιλίας και συνεργασίας του λαού μας στο λαό της γειτονικής χώρας. 
Με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση της κοινής γνώμης για τη Συνάντηση και την συμμετοχή της ΕΕΔΥΕ, οργανώνει συνέντευξη τύπου την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, ώρα 11:00π.μ. στον 7ο όροφο του ΕΚΘ.          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.